jueves, 5 de febrero de 2015

Rocodrom "Sesboulder", Sant Esteve Sesrovires (Barcelona).

Resenyes Rocodrom "Sesboulder".-

Via 1.- Cuidado con el romo, 6a.
Via 2.- Chorreras, 6a.
Via 3.- Con un par, ¿?.
Via 4.- Parece fácil, 6a.
Via 5.- Las Bananas de tu culo, 6b.
Via 6.- La negra, 6c+.
Via 7.- La fácil, V.
Via 8.- La primera, 6a+.
Via 9.- Pa calentar, 6b+.
Via 10.- La negra, ¿?.

Material: 8 cintes exprés. Desnivell 12 metres. + o -

ROCÒDROM "SesBoulder" HA ESTAT CLAUSURAT I deshabilitat.

En els seus inicis apareixia una pintada que relacionava el rocòdrom amb "Sesboulder", alguna vella entitat escaladora de la zona. Poca informació d'aquesta entitat i el logo va ser tapat, pel que entenc que el mèrit de l'equipació és d'un noi del poble el nom del qual no recordo, equipador amb qui he coincidit en alguna ocasió en aquest mur.


El rocòdrom en si és un mur d'uns 25 metres que aprofita un dels pilars de formigó sota el pont de la carretera BV-2293. Es accedia des d'un camí que apareix a l'esquerra de la carretera, just abans de creuar el pont (sortint de Sant Esteve Sesrovires).


El rocòdrom constava d'una zona de boulder per escalfar o entrenar en horitzontal, i 10 vies d'escalada de dificultat mitjana, amb graus de V a 6c +. Totes les vies pujaven fins dalt, estaven equipades amb xapes i parabolts, i les reunions amb cadenes i mosquetó.
Cal apuntar que l'equipador estába en constant manteniment i això feia que alguna via no semblaven del tot acabada (via "Amb un parell", per exemple) o fins i tot que es veien modificades algunes coses des de l'últim dia que hagis anat.

Bon lloc per entrenar, llàstima que hagi hagut de desaparèixer !!!
Aqui us deixem un petit recodatorio del que aquesta zona va ser.

Fotos i ressenyes extretes de.- http://alpinismoalviento.blogspot.com.es/