martes, 17 de diciembre de 2013

Escalada Esportiva a Cèllecs "Sector Transmutació", Cèllecs - Vilanova de la Roca. (Barcelona).

L´Ermita de St. Bartomeu de Cabanes.

Torreta de Vigilancia.


Un casi olvidado sector de Cèllecs, pero muy potente hace poco reequipado (2009). Nos ofrece vias sencillitas para calentar a vias donde tendremos que apretar y tirar bastante de la adherencia. Pasos algunos de creertelo y pasar un buen rato en este sector. La tranquilidad asegurada, por lo retirado y de acceso un poco complicado. Pero siempre el gustazo de buen sabor que nos deja el granito de la gran escuela de Cèllecs.!!!! A disfrutar!!!!



Corda fixa.





V+

V+


V+

6a

6a



IV+ (en Free solo)


6a/6a+

6a+

6a+



Resenyes i croquis Sector Transmutació. Cèllecs -Vilanova del Vallès. (Barcelona).-

Aproximacio.- Desde l´Ermita de St. Bartomeu seguim la mateixa aproximació que per anar al sector La Placa de Cèllecs (resenya en aquesta pagina). I a la mateixa alçada de la pista que ve del sector Roques Noves, naixuna pista en forta baixada que agafem. Aquesta fa dues grans curves als 500 ó 700 metres de l´inici. Després de les curves trobem una recta en baixada i cap al final, a la dreta, naix un corriol (fita gran ara!!!!jejeje). Agafem aquest camí que baixa entre el bosc i es troba molt ple de vegetació. Als 100 metres ó mes veuerem una altra fita petita, continuem per la dreta que planeja, en contra del l´esquerra, que baixa. Aquest corriol esta també molt ple de vegetació i tindrem que ajupims per pasa sota unes zarzas, després de creuar una zona d´esbarzers a pocs minuts estarem a peu de via del sector. uns 35 a 40 minuts.

Podem accedir al cim del sector per la seva dreta, mithançant una canal poblada de vegetaciò.

Via 108.- ???, IV. (comta al formiguer que hi ha abans d´entrar a la reunió).
Via 109.- ???, III. (via a un sol bolt).
Via 110.- ???, 6b/ 6b+.
Via 111.- ???, 6a+.
Via 112.- ???, 6b/ 6c (Trobarem dos cantells picats a la sortida de l´espero. Si no els toquem cal fer un llançament des d´un bon cantell invertit fins a la part superior de l´esperó, surt sobre 6c!!!.).
Via 113.- ???, V+.
Via 114.- ???, 6a/ 6a+.
Via 115.- ???, V+.
Via 116.- ???, 6a.
Via 117.- ???, V-.

Hi-ha de 3 a 4 vies mes al costat dret de la via 110, desconeixem nom i grau!!!.

Resenyes extretes de pdf. Zones d´escalada al Maresme. (El podeu descargar gratuitament als nostres arxius ó per gooble).

Aproximació.- Desde Barcelona agafem la Ronda de Dalt, i sortim a Sta.Coloma de Gramenet. Desde aqui agafem la carretera de la Roca. Fins arriba a poble de La Roca del Vallès. UN cop alli agafar la carretera cap a Òrrius (BV- 5106). En el moment que aquesta comença a baixar, surt una pista forestal a la nostra dreta que ens deixa en 100 metres a l´ermita de Sant Bartomeu. Aqui aparquem al vehicle.

Com l´ajuda del mapa buscarem al sector que volem!!!!

Mes informacion a les resenyes , croquis a altres albums i fotos de aquet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario