domingo, 5 de junio de 2016

Casal Rock "Boulder Autogestionat", El Bruc (Barcelona).



 Passejant per les festes majors de la població del Bruc (Barcelona). En passar al costat la Biblioteca Verge de Montserrat on aquests dies de situava una exposició de pintures sobre la muntanya de Montserrat (jornades de portes obertes).
Ens vam adonar de la presència d'uns cartells que indicaven zona d'escalada a la parts baixa de l'edifici. Vam decidir investigar per a la nostra sorpresa vam també amb la jornades de portes obertes d'una associació d'escaladors "Casal Rock". Que molt amablement ens van deixar veure les seves instal·lacions i ens van explicar algunes coses de les gestió d'aquest petit boulder, que a poc a poc a anat agafant alguna cosa mes d'espai i gran acollida per escaladors de la població del Bru.


 El Boulder "Casal Rock", és una sala d'uns 50m2 + o -. On hi ha un gran palafon desplomat amb multitud de preses, entre 3,5 metres d'alçada i uns 6 metres de llarg. Amb un petit campus artesanal, i algunes taules multipreses per exercitar i realitzar diferents ejerccios. Matalàs per a les caigudes, un lavabo, etc.
Aquest local primerament es va ocupar per uns bombers que necessitaven un local per entrenar, amb el temps i posant una quota van poder anar millorant les seves instal·lacions. Passant a ser un boulder autogestionat, en l'actualitat aquesta al màxim de socis (uns 40 socis) i de vegades tenen moments de massificacions, jajaja. Sobretot els dies d'hivern o de pluges.



 A vegades fan jornades de portes obertes (Festes Majors del Bruc). I es pot entrenar al. A més fan una preveu exposicion del món de l'escalada on ens mostra l'evolució d'aquesta a Montserrat. La resta de l'any roman tancat, només per als socis. No té un horaris fix, ja que els socis disposen de claus pròpies per entrenar lliurement.
Per consultar o altres qüestions, és preguntar directament algun soci al mateix Casal Rock.



Com arribar.-

Casal Rock "Boulder Autogestionat", Biblioteca Verge de Montserrat / Parc Torrent d'Illa, s / n (baixos). El Bruc (Barcelona).

Horaris lliure per a socis.

Informació al mateix Casal Rock.



No hay comentarios:

Publicar un comentario