lunes, 7 de octubre de 2013

Ascesiòn a La Magdalena Inferior "Via Apià IV+, 90 metros" Montserrat , Barcelona.



Epa!!!!jejeje ,Aqui os pasamos otra via clasica de nuestra querida montaña de Montserrat. Pues tras escuchar el parte meteorologico y demas ni cort@s ni perezos@s, sin pensarlo demasiados nos aventuremos hacer la ascension de esta Agulla (aguja) Montserratina,jejeje. Tras buscar y releer las reseñas de la Via Epitafio IV, no dar con ella. Al final obtemos por la Via Apià IV+ gracias a los consejos,ayudas e ideas que nos dio un compañero que por alli andaba (bueno escalaba) para mas inri en solitario,jajaja. Al cual desde aqui le queremos agradecer y dedicar esta accension.jejeje.
Como piada deciros que nos hizo un frio de muerte esperando la apertura de largos menos mal que eran tres y asin nos quitemos un poco de ese frio cada un@ de nosotr@s. La escalada muy bonita y accesible (bajo la foto de la via os dejamos las reseñas). No sabemos porque ni lo vamos a preguntar pero nos llego hasta hacer sol,jejeje. Luego ya se fue poniendo la cosa feota pero en esos momentos estabamos ya descendiendo hacia el Monasterio y a casa a lo calentito que ya nos lo ganemos,jajaja. Y con la certeza de que volveremos a escalar otra de las Agulles de Montserrat.
Como siempre en el corazon estan mi familias, amig@s, vosotr@s y esta gran cordada de est@s tres personajes,jejeje. Es os quiere!!!! A seguir disfruntando.!!!! Gracias por estar ahi!!!!jejeje muakkas muchos.











Resenyes Magdalena Inferior Via Àpia ( IV+, 90 metros), Montserrat (Barcelona).

Via.- Via Àpia.
Dificultat.- IV+. (dificultat obligada IV+).
Llargària.- 90 metres....
Equipament.- Equipada amb parabolts de color verd (re- equipada el 2009).
Material.- 8 cintes exprés.
Orientació.- Est.
Primera ascensió.- A. Cardona (desembre de 1992).

Aproximació.- Des de l ´estació superior de Sant Joan prenem el camí cap a Sant Jeroni. Al arribar a l´alçada de la Magdalena Inferior trobarem un corriol que surt a mà esquerra i fent una sèrie de ziga-zagues porta a les escales de Jacob. Un cop al capdamunt de les escales seguim uns deu metres fins que trobem un espit amb placa rectangular i una taca verda a la paret.

L1 ( IV+).- La via s´inicia al mateix camí. Ens enfilem a la paret i continuem recte a través d´una placa inclinada amb molt bones preses fins que arriben a situar-nos sota una panxa (aquest és el pas clau de la via). Per superar-la haurem d´atènyer una molt bona bústia que hi ha una mica per sobre i a la dreta del parabolt. Un cop agafada només haurem de tíbar una mica de braços per guanyar la panxa i situar-nos sobre una nova placa, un pèl més vertical que l´anterior, però igual d´agradable. Escalem amb lleugera tendència a l´esquerra fins la reunió. 35 metres i 8 parabolts.

L2 (IV+).- Sortim per la dreta de la reunió i enfilem amunt una curta secció vertical on les preses són més petites, peò igual de bones. Un cop superat aquest tram la paret s´ajeu i el llarg ja no presenta més complicacions fins la reunió. 25 metres i 3 parabolts.

L3 (IV+).- Sortim de la reunió per l´esquerra en diagonal i de seguida recte amunt. trobarem una primera part vertical que ens mena a una balma. Un cop a la balma flanquegem cap a la dreta fins que sortim i desprès seguim recte amunt, en un tram més vertical però amb preses superlatives. Als pocos metres la placa s´ajeu i seguim per terreny inclinat fins la darrera reunió. 30 metres i 7 parabolts.

Descens.- Per al descens rapelarem la via normal, amb un ràpel de 40 metres o dos de 20 metres. Cal dir que la instal.lació de ràpel del cim ha estat substituïda per una de nova



Nota. aquesta resenyes estan preses del blog. http://escalatronos.wordpress.com/ gracies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario