domingo, 20 de abril de 2014

Boulder Can Batllo "Bloc Onze". Barcelona.
Des de la recuperació de Can Batlló l’11 de Juny de 2011 (http://canbatllo.wordpress.com/) s'ha treballat en l’autoconstrucció d’aquest rocòdrom, començant per l’estructura de bigues recuperades del mateix espai de planta primera, com en el reciclatge de materials i l’organització d’esdeveniments i altres mecanismes per l’autofinanciació. Tal és així que avui comptem amb aquest espai en què aproximadament s’han invertit unes 2.600 hores de treball col·lectiu, gràcies al qual hem aconseguit en un any i mig poder disfrutar d’aquesta instal·lació esportiva, que obre les seves portes no només per tenir un lloc on entrenar, sinó per convertir-lo en un espai de trobada més dins del Bloc Onze i continuar així fent créixer la comunitat i l’autogestió de tots els espais. Es per això que volem convidar a tothom a participar en les tasques de gestió i manteniment, per tal de que sigui el més autogestionat i horitzontal possible gràcies a la participació de totes. A més establim un funcionament basat en quotes voluntàries de manera que tothom pugui fer servir el rocòdrom i fer una aportació econòmica en funció de les seves possibilitats, d’aquesta manera podrem alimentar la caixa comuna de Can Batlló per tal d’ajudar a que aquest i altres projectes puguin desenvolupar-se.
Coneix l'origen i la visió del projecte a:https://www.facebook.com/rococanbatllo/info

Horaris i funcionament:

Obertura dilluns, dimecres, dijous i divendres de 18,00-22,00.
Tots els dimarts dia de neteja i manteniment 
Assemblea oberta el 1r dimarts de cada mes

• Funcionament basat en quotes voluntàries.
• De cara a mantenir l’espai en les millors condicions no es permet menjar, beure, ni fumar dins del rocòdrom. 
• Només es pot entrar al rocòdrom amb peus de gat. 
• Per seguretat l’aforament serà autorregulat sota la responsabilitat de les pròpies persones que en aquell moment en facin ús. 
• Les menors de 14 anys hauran d’estar acompanyats en tot moment per una persona adulta responsable. 
• Les de 14 a 18 anys hauran de portar una autorització dels seus pares, mares o tutores legals. 
• Les majors de 18 anys hauran de tenir dos dits de front.


Como llegar.- Centre Autogestionat Can Batlló i al Bloc Onze, c/ Constitució, nº 19, cantonada c/ Mossèn Amadeu Oller (al costat de la església de Sant Medir).

Metro: L8 .- Magòria-La Campana, L1/ L5.- Plaça de Sants,ó Mercat Nou. Busses: H12, 9, 37, 79 109, 91, 115, N15, N16 i N17