lunes, 10 de julio de 2023

Rocodrom "Boulder" Lliure Pati RG, Ripollet (Barcelona).

Rocodrom "Boulder" Lliure Pati RG.

9 Barris Free Climbing, segueix muntant i alliberant zones urbanes per a la pràctica de l'escalada. Amb la idea que tothom pugui escalar sense la necessitat que això reporti una aportació econòmica.

Aquesta vegada tenim l'anomenat Rocodrom Lliure Pati RG, segons paraules de l'autor.-

- Dedicat a tots els homes que fan coses meravelloses i màgiques per les seves estimades parelles -.

Amb aquesta iniciativa des de 9 Barris Free Climbing anima altres practicants de l'escalada del Ripollet i zones properes a que se sumin i participin en el manteniment i l'ampliació d'aquestes instal·lacions urbanes gratuïtes per a la pràctica de l'escalada. Gràcies.

Rocodrom "Boulder" Lliure Pati RG.

Rocodrom "Boulder" Lliure Pati RG.

El Rocodromo Lliure de Pati RG compta amb un llarg mur vertical d'aproximadament uns 40 metres de longitud. Amb prop d'unes 150 preses adherides a la paret mitjançant ancoratge a roca multi monti i resina epoxi Sika 31.
Amb una alçada de 2, 70 metres, per bé entrena resistència, realitzar travessies d'esquerra a dreta o vicerversa, practicar i pensar problemes d'escalada en bloc "Boulder".

  Des d'aquí si demanem que en tant que sigui possible mantingueu la zona neta d'escombraries i respectar la instal·lació evitant pintar les preses i realitzar destrosses de les mateixes.

Rocodrom "Boulder" Lliure Pati RG.

Com Arribar:

Rokodrom Lliure Pati RG, Avg. Riu Ripoll, s/n. a prop del Pavelló Esportiu de Ripollet c.de Magallanes nº 22 - 26, Ripollet (Barcelona).




Rocodrom "Boulder" Lliure Pati RG.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario