jueves, 3 de octubre de 2013

Ascension La Granota "Via Pique Longue, 6a - 140 metros" Camping- Montserrat (Barcelona).

Pique Longue en La Roca de La Granota, una de esa vías que nos encatara repetir!!!jejeje. Unas vista de la Vall del Llobregat, el Monasterio de Montserrat una aproximación casi inmedita. Vamos un lujo!!! Preciosa desde el primer largo hasta el ultimo (el cual no pudimos coronar, por mal tiempo,jejeje!!!!, aveces una retirada a tiempo es una gran victoria!!!). En fin no dejéis catar este maravilloso intinerario con buena roca y un ambiente genial,jeje!!!.




Resenyes de la Roca de La Granota " Via Pique Longue, 6a - 140 metres" Camping-Montserrat. (Barcelona).-

Via: Pique Longue....
Zona: Montserrat – Camping.
Dificultat: 6a (D+).
Dificultat obligada: V.
Grau d’exposició: Baix.
Compromís: Baix.
Llargària: 140 metres.
Equipament: Via generosament equipada.
Material: 16 cintes exprés.
Orientació: Est.

Aproximació:

Des del Monestir prenem el camí en direcció a Sant Joan. Després de seguir el camí poca estona trobarem un rètol que diu “Mirador de Fra Gari”, ens desviem i prenem aquest corriol, que seguim fins que veiem el peu de via (xapes verdes).

L1 i L2 (V):

Aquests dos primer llargs es poden unir en un de sol, sense patir cap mena de problemes de rossec. La via comença per una placa lleugerament tombada i una mica sobada. Quan superem la primera r travessem un diedre i canviem a una altra placa més vertical, però amb la roca més bona. 40 metres (si fem les dues tirades per separat 15 i 25).

L3 (V):

Sortim caminant fins el camí i anem a cercar la nostra línia que es troba pujant per un corriol al costat d’una placa metàl·lica. La tirada comença a una fissura molt evident i es desenvolupa sobre unes plaques, primer un xic tombades i després una mica més verticals de roca excel·lent i bona presa. 30 metres.

L4 (IV+):

Sortim de la reunió en tendència cap a l’esquerra fins arribar a una fissureta. Un cop superada el terreny es tomba fins que arribem a un altre tram més vertical que escalem pel costat d’una nova fissura fins la reunió. 20 metres.

L5 (V):

Sortim de la reunió cap a la dreta i escalem seguint les assegurances per la part dreta de la placa. Al final arribem a un punt on escalem una mini xemeneia i muntem la reunió just al damunt.

L6 (6a):

Desgrimpem una mica i ens trobem un petit mur vertical amb bons forats. Aquest tram (6a) es pot escaquejar caminant per la dreta, però val la pena fer-lo. Un cop superat el muret muntem reunió. 10 metres.

L7 (V):

Anem caminant fins una agulla que ens queda just davant. Aquesta tirada és vertical, amb bones mans -seguint la tònica de tota la via- però els últims metres estan una mica descompostos. Acabem l’escalada al vessant oest, amb el Monestir al nostres peus. 20 metres.

Descens:


Rapelem la darrera tirada i després anem caminant, amb una petita desgrimpada inclosa fins la reunió 5. Des d’aquesta fem un ràpel de 60 metres que ens deixa just a terra. Anem a buscar el camí i el prenem direcció a la dreta (en sentit contrari del Monestir). El seguim fins arribar al Monestir.

Resenyes extretes http://escalatroncs.wordpress.com/ gracies per tan bona feina!!!!jejeje.














No hay comentarios:

Publicar un comentario