sábado, 12 de octubre de 2013

Escalada Deportiva a Montcabrer " Sectores Cabrera i Cabrils", Cabrils (Barcelona).

Resenyes i Croquis Sector Cabrera, Montcabrer- Cabrils (Barcelona).

Aproximació: Desde La Creu de Montcabrer, saltar la tanca cap a la nostra esquerra i ràpidament trobem un corriol amb fites, que en 50 metres ens deixa sobre les roques.

Via 1.- Sikaman, V+....
Via 2.- Los dias de la Ira, 6a.
Via 3.- ¿?, (pendiente de apertura, que algun@ se atreva,jejeje).

Equipament.-
Las vias este sector solo se pueden realizar con cuerda por arriba y aprovechando un spit y un gran arbol como reunión.!!!!! Altura unos 10 metros.

Material.-
6 cintas expréx, mosquetos y bagas para reuniones y seguros.
 

Resenyes i Croquis Sector Cabrils, Montcabrer- Cabrils (Barcelona).

Aproximacion.- Desde la Cruz mirando en dirección a Barcelona y bajando hacia la derecha seguir el rastro de unas marcas blancas. Hasta llegar a unos bloques (mirar fotos de este album) debajo de estos comienzan las vias.

Via 1.- ¿?, V+....
Via 2.- Del sostre, 6b+.
Via 3.- Mireia, IV+.
Via 4.- Mariona, 6a.
Via 5.- ¿?, IV+.

Totxo dels subversius:

Via 6.- La Proa, ¿?.(Mejor no intentarla!!!!)
Via 7.- 3/3/76 La Revolta permanent, 7b.
Via 8.- Fraga muérete(lo hizo!!!!), 7c.

Equipamient.-
Totes les vies del sector esta reequipades amb parabolts. Les reunions no tenen anelles (sol via Mariona,es mou una chapa de aquesta)ja que són accesibles des de dalt del sector (2 parabolts cadascuna).Alçada uns 10 metres.


Sector Cabrils.

Via Mireia, IV+. Sector Cabrils.

Via ¿'?, IV. Sector Cabrils.



Que podiamos hacer un Martes de septiempre con amenaza de lluvia,pues ir a escalar claro!!!jajaja. y dimos con esta curiosa zona que cuenta con dos pequeño sectores y un total de 10 vias. En el sector Cabrils hay vias desplomadas, algunas con fisurras perfectas y placa asequible. En general vias de grado bajo y disfrutonas. En el Sector de Cabrera placas inclinadas y discontinuas. Tipo de roca granito que puede recordad al americano. jejeje.
Al final la tarde nos salio redonda no pudimos hacer mucho pero lo pasamos en grande.Salut.!!!

Totxo dels Subversius.

Via Del sostre, 6b+. Sector Cabrils.


LLevar mosquetones y bagas para montar R´s.


Aproximació: Arribem a Cabrera de Mar des de l´autopista C- 32 o bé des de la N- II punjant per Vilassar de Mar. A l´entrada de Cabrera hi trobarem a la nostra esquerra el començament de la riera (asfaltat). Pugem per la riera (indicacions del Castell de Burriac) fins que pasem pel costat d´un arc de pedra i es perdi l´asfalt. Aquesta pista l´he...m de recórrer fins al pàrking de la Font Picant (1,5 km.). A l´arribar hi ha un trecall a l´esquerra que agafarem apte per tots els vehicles (indicacions al Montcabrer). Fem uns 200 metres de forta pujada i just abans de que aparegui l´asfalt de la urbanització, ens uns cartells del parc natural deixem el cotxe. Des de l´esplanada de la nostra esquerra surt un cami (foto) ben marcat i indicat, en lleugera pujada, que ens porta per dins del bosc al turó de l´Infern.

Aquest mateix camí desemboca a una pista forestal que ens porta als repetidors de Cabrils. Un cop hem arribat a ells, seguim per la seva dreta un caminet que en 1 minut ens deixa sota la Creu del cim del Montcabrer.

Miran cap a Barcelona els sector es trobem un a la esquera i altre a la dreta (seguint indicaciones de les resenyes de l´album). 10 minuts des de el cotxe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario