jueves, 17 de octubre de 2013

Escola d´Escalada La Soleia, Sant Martí de Centelles (Barcelona).




L'Escola d'Escalada "la Soleia" és una zona d'escalada tradicional, restaurada per l'Ajuntament de Sant Martí de Centelles amb l'acord de la propietat de la finca l'any 2010. Consisteix en mes de 14 vies d'escalada, entre elles algunes apropiades per a iniciar-se en aquest esport; un rappel i un camí equipat (vegeu el croquis detallat), més un sector reservat a l'obertura de noves vies. Es troba a Valldaneu, a la cinglera de la Soleia, situada sota l'antiga parròquia.

ATENCIÓ: ESTÀ PROHIBIT L'ACCÉS A TOTES LES PERSONES QUE NO ESTIGUIN FEDERADES O QUE NO COMPTIN AMB L'ASSEGURANÇA CORRESPONENT.

El Circuit d'Orientació de l'Oller-Valldaneu és el primer circuit d'orientació esportiva de Sant Martí. Es troba al sector de baix del municipi mi és un dels productes turístics i esportius més freqüentats. Pensat per a la iniciació en aquest esport, també es pot fer servir com a suport per a gimcanes, caminades, etc. En el marc de la Festa Major de juliol, es fa una cursa d'orientació adreçada a esportistes més experts. Podeu dotar-vos del plànol per fer el circuit a l'Ajuntament de Sant Martí (entre setmana) o a l'oficina d'informació turística d'Aiguafreda (cap de setmana).

Mes Info a.- www.smarticentelles.org

Video enlace.- http://youtu.be/62VnfjxsTW4



















Aproximació.- Anirem fins a l´estació de tren de SAnt Martí de Centelles (Barcelona) i continuarem, allunyant-nos del poble sense deixar la carretera, que mai deixa de ser practicable per a tots els vehicles. Un cop arrivem a la Parroquia de Sant Pere de Valldaneu, aparquem.!!!!

Busquem un caminet (al costat del cartel d´incaccions!!!) que surt des de l´esquerra d´aquesta (Parroquia). El cami baixa cap a l´esquerre, despres gira cap a la dreta i finalment torna agirar a l´esquerra per portar-nos directes al sector de Iniciació.

Resenyes Escola d´Escalada La Soleia, Sant Martí de Centelles (Barcelona).-

Sector Iniciació:...

Via 1.- de la Paula, III (L1). Sargantana, 6a- (L2).
Via 2.- del Joan, III.
Via 3.- de l´Alex, III.

Sector Sostre:

Via 4.- Pua, V.
Via 5.- RIP, ¿?¿.
Via 6.- Centellenca, ¿?.
Via 7.- SEDEG, V+.

Sector El Bolet:

Via 1.- Aresta, III+.
Via 2.- Placa, IV+.

Sector Espeleolegs:

Via 1.- El Canto, v+.
Via 2.- Valldaneu, V+.
Via 3.- Fisureta, 6b.
Via 4.- GIEG, IV+.
Via 5.- Diedre, IV+.
Via 6.- Cuquet, V.
Via 7.- ¿?, V+.

Material: 12 cintes exprés. (Opcional.- Bagues per fer reunions, tascons,etc per practques diverses). Altura máxima uns 12 metres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario