sábado, 26 de octubre de 2013

Rocòdrom Can Tiba-li. Manlleu(Barcelona).


Aquesta és una instal·lació esportiva dissenyada per a la pràctica de l'escalada en bloc. Només pot ser utilitzada per a aquesta activitat.
L'escalada és un esport que si no es realitza adequadament pot comportar un riscs per l'usuari i per practicar-lo cal estar convenientment informat.
Tota persona adulta ha d'assumir el risc que comporta aquest esport. D'altra banda, el GEM i l'Ajuntament de Manlleu no es fa responsable de les conseqüències de la utilització incorrecta d'aquesta instal·lació.
Per més informació cal que us adreceu als responsables de del rocòdrom.
Estarà obert de 7 a 10 de la tarda, de dilluns a divendres. Romandrà tancat, dissabtes, diumenges, dies festius i les vacances de Nadal, setmana Santa i estiu ( juliol i agost ).
Per fer ús del rocòdrom cal tenir una edat mínima de 18 anys i disposar de la tarjade federat. La utilització d'aquesta instal·lació per part de menors d'edat requereix la presència d'un adult responsable i a més s'ha de disposar d'una autorització signada pels pares o tutors, o formar part d'un grup organitzat amb els tècnics respectius.
Per escalar caldrà portar peus de gat o calçat adequat.
Els responsables del rocòdrom són els únics que poden modificar els itineraris (canviar de lloc les preses o posar-ne de noves).
El responsable té dret a fer fora qualsevol persona que faci mal us de les instal·lacions.

L’horari d’obertura és de 7 a 10 de la tarda, de dilluns a divendres.
Dissabte, diumenge i festius romandrà tancat, així com les vacances de Nadal, Setmana Santa i els mesos de juliol, agost i fins a finals de setembre ( els mesos d’estiu en faran ús les escoles d’estiu i grups d’espai ).
També està a disposició de totes les escoles de Manlleu que ho sol·licitin dins l’horari escolar.

Rocòdrom Can Tiba-li (GEM).- Passeig del Ter, nº 25. (Al costat del camp de futbol). Manlleu (Barcelona).
Mes informacio.- http://www.gem.cat/






No hay comentarios:

Publicar un comentario