domingo, 21 de octubre de 2018

Sala d´Escalada Indoorwall Vic, Vic (Barcelona)

 Indoorwall, nascut el 1998 sota el nom de McPlap, amb la finalitat de donar a poy a joves escaladors que volguessin evolucionar i promocionar-se en el món de l'escalada de competició. Es tractava d'un petit garatge de 40 m2 amb una estructura casera que revolucionaria el sector. Amb el pas del temps i el treball dur, s'han convertit en autèntics especialistes en el que es refereixen sales d'escalada en el seu ampli concepte. Des de l'inici fins al perfeccionament passant per l'escola d'escalada infantil i tots els cursos d'iniciació.

El concepte Indoorwall torna a ser una revolució, de la maduresa dedicant tota una vida a aquest bonic esport,  va ha portat a construir instal·lacions pensades i dissenyades fins al darrer detall per satisfer qualsevol necessitat de forma senzilla.



La sala d'escalada Indoorwall Vic passa a ser un referent a la comarca d'Osona amb prop de 600 m2 escalables.
Dividits en diferents espais com a zona d'escalada amb corda amb 23 vies, una zona d'inici amb autoassegurants i una altra amb ploms per a escaladors més tècnics o de més nivell en dificultat.




Una zona per fer problemes de Boulder amb una estructura ideada a imatge i semblança a la utilitzada en les competicions d'escalada a Boulder a la ciutat d'Innsbruck, capital de l'estat de Tirol a l'oest d'Àustria.

Tanto las vias de escalada com els problemes de boulder su
  nivell de dificultat és pensat en Newton des del nivell inicial "Nanonewton" a nivells més punteros "Meganewton o Giganewton".





Una zona central amb un gran palafón per entrenar passos i agarres amb diferents jocs de preses (romes, regletas, cant, pinces, etc.) amb sistema hidràulic per aconseguir fins als 45º de desnivell. Mas una zona interessant de campus i un petit gimnàs per fer exercicis de calentament, TRX i posar-se en forma.

Zona amb servei de bar amb terrassa exterior, tenda de material i lloguer del mateix.



Realitzen i fan un curs d'iniciació a l'escalada tant per a corda com per a roca i curs per a espel·lació o perfeccionament amb molt bons monitors en el sector.



Com arribar.-

Carrer Ramon i Cajal nº 87, Vic (Barcelona).

Telef. 938 88 64 09

Correu electrònic: vic@inwallwall.com
                              m.me / IndoorwallVic


Horaris:
                De dilluns a divendres de 10:00 h. a les 22:00 h.
                Sabados i Domingos de 10:00 h. a les 20:00 h.



No hay comentarios:

Publicar un comentario