lunes, 20 de julio de 2020

La Mola Bloc - Zona Urbanització "Sector El Bacallà", Matadepera (Barcelona).

Carrer Vista Alegre, accés a Bloc nº4. Sector El Bacallà.


Després bastant temps amb ganes de provar alguns dels Blocs que es troben al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Per fi hem aconseguit localitzar alguns d'ells i com no, realitzat alguns dels seus problemes i travesses.
Des d'aquí intentarem recopilar informació d'aquestes zones per a realitzar Boulder a Sant Llorenç, s'agraeix ajudes i aportacions dels noms tant dels blocs, parets o problemes (graus i dificultat) dels mateixos. Per anar creant bones i encertades ressenyes.
Sense mes us deixem amb aquest Sector "El Bacallà" dins de la Zona de la Urbanització segons ressenyes i informació que actualment disposem en el que anomenarem zones de Blocs La Mola Bloc, al Parc de Sant Llorençs de Munt.
Esperem que us agradi i entre tots puguem tenir una bones informació per seguir practicant aquesta modalitat d'escalada en Bloc. Gràcies.

Bloc nº4. Sector El Bacallà.

Bloc nº4. Sector El Bacallà. Problema, s/n, ??.

Problema s / n, ??. Bloc nº4, Sector El Bacallà.
Aproximació.-

Des de Barcelona, agafarem la C-58 direcció Terrassa, Manresa, etc. Sortirem per la sortida 12, cap a Sabadell Centre / Nord - St. Quirze V. Sud / centre. Seguirem les indicacions Sabadell Nord per la C-58c. Després agafarem la Ctra. De Matadepera la BV-1248 Arribant al municipo de Matadepera, pujarem fins al carrer Vista Alegre i estacionarem el vehicle

Un cop estacionat el vehicle, estarem dins de la zona de la Urbanització, des d'aqui podrem accedir a diverses zones amb les seves diferents sectors dins del que hem decidit anomenar respectant els aperturista "La Mola Bloc". En les ressenyes que disposem estan dins de Sant Llorenç de el Bloc.

Que mes endavant us anomenem les diferents zones i sectors situats al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.




Problema s / n, ??. Bloc nº4 Sector El Bacallà.

 Bloc nº3, Sector El Bacallà.

.
Problema s / n, ??. Bloc nº 2, Sector El Bacallà.


Problema s / n, ??. Bloc nº 2, Sector El Bacallà.
Des de la mateixa Carrer de Vista Alegre, agafarem segons on hàgim estacionat a dreta (des de la Masión Blanca - Inici de el Camí dels Monjos) o l'esquerra (des del Pàrquing de l'Cavall Bernat). Si veniu remuntant pel carrer des de la Masión Blanca, quan arribeu a la cruïlla amb el carrer de les Belles Roques, arribant a l'altura de el rètol de pedra amb el nom del carrer. Només haureu de baixar per un corriolet endinsat a el bosc i a pocs metres veureu els blocs numero 3 i 2 (segons croquis) i una mica més avall el bloc El Bacallà, numero 1.

Si continuem sense sortir-nos del carrer Vista Alegre, a l'altura de l'numero 36 del carrer, podem també baixar uns poc metres cap a la zona boscosa i trobarem el bloc número 4. Al seu voltant hi ha altres blocs però no són molt interessants per a realitzar algun problema o no hem sabut treure-li algun, però possibilitats poden tenir. Aquests també estan dibuixats en el croquis d'aquesta ressenya.


Problema s / n, ??. Bloc nº2 Sector El Bacallà.
Ara per fer més amena aquesta ressenya, us fico palla, jajaja.

Com abans us he comentat, estem a La Mola Bloc i dins de la zona de la Urbanització. Aqui estan ubicats o estaven diversos sectors de blocs un total de 4 a 5 sectors. A causa de l'poc respecte de les immobiliàries i el seu afan de construir, mes la permissivitat dels ajuntaments, ja que potser algun sector hagi desaparegut o alguns dels blocs com bé diu "PGB en el seu blog.-http://parabolt.blogspot.com/ "estiguin dins dels jardins o terrenys privats de les cases.

Problema s / n, ??. Bloc nº3 Sector El Bacallà.



Problema s / n, ??. Bloc nº2 Sector El Bacallà.

Problema s / n, ??. Bloc nº3 Sector El Bacallà.


Problema s / n, ??. Bloc nº 1, Sector El Bacallà.
Aquest comentari ens centrem en el sector El Bacallà, que han estat els bloc que hem pogut localitzar i en els quals hem estat practicant i traient alguns problemes. A l'desconèixer i no tenir constacia de el nombre i la dificultat, ometem donar les nostres percepcions. Si direm que hi ha problemes des III a possibilitat de 8's. Hi ha molt per buscar i ressenyar, jajaja. Conforme ens vagi arribant comentaris i aportacions anirem actualitzant la ressenya. Gràcies per la vostra compressió.

Problema s / n, ??. Bloc El Bacallà.

Travesia s / n, ??. Bloc El Bacallà.


Problema s / n, ??. Bloc El Bacallà.
El sector consta de dos grups de blocs separats pel carrer de les Belles Roques, un primer grup on hi ha el Bloc / Tsunami El Bacallà, que són uns 4 blocs, 3 interessants un més petit sense explorar. Segon grup són uns 5 blocs només un interessant els altres molt baixos i sense explorar.
La Roca és conglomerat, amb la possibilitat que saltin algun cant o rom. Però en general molt bona roca.
  Per últim dir que en el bloc El Bacallà, teniu gairebé al cim pel costat de la gran fissura al costat de la caiguda una assegurança, per poder realitzar-lo en top rope.

Problema s / n, ??. Bloc El Bacallà.

Problema s / n, ??. Bloc El Bacallà.

Problema s / n, ??. Bloc El Bacallà.
Ressenyes La Mola Bloc - L'Urbanización "Sector El Bacallà", Matadepera (Barcelona) .

- Costat Esquerre mirant Roca de l´Esquirol.-

* Bloc Nº 4:

Problema 1.- s / n, ??.

- Costat Dret mirant Roca de la Ardilla.-

* Bloc Nº 1 (Bloc o Tsunami El Bacallà):

Problema 1.- s / n, ??.

* Bloc Nº 2:

Problema 1.- s / n, ??.

* Bloc Nº 3:

Problema 1.- s / n, ??.


Nota: A l'espera d'actualització de ressenyes. Gràcies.


Ressenya i croquis La Mola Bloc - La Urbanització "Sector El Bacallà" extretes de eburgada@eresmas.com Adaptades per Boulder Rocòdrom a Barcelona.

Ubicació dels Sectors La Mola Bloc - La Urbanització extretes de.- http://parabolt.blogspot.com/

La Mola Bloc "Zona l ´Urbanització" ubicació dels sectors:

1.- Sector Cavall Bernat. (Possiblement desaparegut).
2 i 4.- Sector Els Diposits I i II ó Cavall Bernat i de les Onze Hores. (Algun bloc en terreny o jardí privat).
3.- Sector L´Esquirol.
5.- Sector El Bacallà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario