domingo, 31 de enero de 2021

Kimera Climbing, Gavà (Barcelona).

Zona Escalada Esportiva.

Kimera Climbing, és una magnífica sala per a la pràctica de l'escalada a la població de Gavà, a la província de Barcelona.

Aquesta a procurat dissenyar totes les zones amb el màxim afecte i rigor. Per arribar a sadisfacer totes les expectatives amb tres zones diferenciades.


També compta amb un bon equip de professionals per ajudar i aprendre més sobre aquest esport que cada dia està tenint més adeptes.

Zona Boulder.

Zona Boulder.

La Zona de Boulder compta amb més de 150 problemes de boulder de totes els nivells i estils.

La dificultat compta amb un sistema de classificació de dificultats molt senzill, cada color identifica una dificultat, des del blau turquesa el més senzill per a principiants, fins al negre que marca les vies de més dificultat.

El color rosa, identifica la dificultat sorpresa. Prova-les i opina tu mateix!

Els inicis dels problemes de boulders comencen amb les mans a les preses marcades amb un tap blanc a el cargol. Si veus dues preses marcades, fa servir una per a cada mà, i si només veus una comença amb les dues mans juntes a la presa. L'última presa és el teu objectiu o top, quan arribis ajunta les mans i compta fins a 3 segons. Problema de bloc resolt! Els peus de sortida són lliures sempre que no utilitzis una presa d'un altre color.

Hi ha volums que veuràs estructures de fusta distribuïdes per les parets d'escalada. Són volums, tenim de grisos i marrons. Ens permeten anar canviant la volumetria de la paret i es poden utilitzar tant amb les mans com amb els peus en totes les vies.

Les preses trucades Descensors, de color gris, són per baixar amb seguretat dels Top (final de l'Problema de Bloc) quan ja ho hagis encadenat i no hagis de saltar des de dalt. Utilitzar-!

Zona Boulder.

Restaurant i zona de descans.

La zona de restaurant i esbarjo també s'utilitza com un espai d'expressió artística. Per crear un espai on exposar tot tipus d'art inspirat en la muntanya. Amb exposiciónes fotogràfiques, de pintures, escultures, etc. Fotos d'escalada i de muntanya que no deixen indiferent.


Classe dirigides

Zona Boulder.

També disposen d'una zona de corda amb més de 20 vies per si tens ganes d'escalar més metres, tenim vies de fins a 9 metres d'alçada i fins a 12 metres de recorregut.

La dificultat de les vies de corda està indicada mitjançant el color de l'marcador que trobaràs a l'entrada de la via.

Recordeu que per escalar en aquest sector necessites conèixer i utilitzar correctament el material de seguretat, passant un test de seguretat i seguir tots els consells de seguretat i normes de comportament de la sala.

Kimera Climbing, Gava.

Zona Boulder.

Com arribar.-

Carrer  Barcelona, 1E Gavà (Barcelona).

Telef. 934 31 23 40 . Movil. 620 940584.

Correu electrònic: info@kimeraclimbingbcn.com


Horaris:
                De dilluns a divendres de 9:30 h. a les 22:00 h.
                Sabados i Domingos de 10:00 h. a les 20:00 h.

                Horari de Dies Festius a consultar.

Zona Boulder.

Zona de Escalada Esportiva.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario