jueves, 3 de octubre de 2013

Ascension a La Miranda de Santa Magdalena "Via La Canaleta de Les Ninfes V-, - 105 m".Gorros- Montserrat (Barcelona).

Via Canal de Les Ninfes,

L1.
La Miranda de Santa Magdalena és una paret cosida de vies, algunes encertades d’altres una mica dubtoses. D’entre totes, una de les clàssiques és la Canaleta de les Ninfes. Via que transcorre per l’evident canal que hi ha al mig de la paret. Originalment la via té tres tirades, però la última és recomanable no fer-la donat que està molt descompost i segur que van pedres avall.

R1.

Vanessa. Cim La Mirranda de Santa Magdalena.

Vanessa & Guti.

R1.

R1.

Cim de Miranda de Santa Magdalena, 1.132 m.

Reseña Miranda de Santa Magdalena "Via La Canaleta de les Ninfes V-, 105 m." Montserrat (Barcelona).

Via: Canaleta de les Ninfes
Zona: Montserrat – Gorros
Dificultat: V- (BD+) ...
Dificultat obligada: IV+
Grau d’exposició: Baix
Compromís: Baix
Llargària: 105 metres
Equipament: Parabolts
Material: 6 cintres expres
Orientació: Est.

Aproximació:
Sortint de l’estació superior de Sant Joan prenem el camí de Sant Joan fins a l’antic restaurant. Hi entrem i seguim el camí que va entre la Roca Christian Dios i la Miranda de Sant Joan; pujem les escales i a mà esquerra trobem la Miranda de Santa Magdalena.






 L1(IV+)

Primera reunió
El primer llarg comença a la mateixa canal que hi ha al mig de la paret. Als primers metres la pedra és un xic polida, però sempre trobem preses generoses. Seguim recte amunt per després anar en lleugera tendència a la dreta fins la reunió. Aquesta és rapelable. 30 metres.

L2(V-)
Sortim de la reunió en diagonal a l’esquerra, per continuar recte en un primer tram més vertical. Un cop el superem el llarg s’ajeu una mica per tornar-se a posar vertical un metres i després ajeure’s un altra volta fins arribar a la reunió. 30 metres.

Descens:
2 rapels fins al peu de via. També es pot sortir per dalt, amb una tercera tirada d’uns 40 metres, però és una opció gens recomanable, doncs fem caure pedres amb la corda.



No hay comentarios:

Publicar un comentario