sábado, 27 de septiembre de 2014

Punta Xarraca BoulderZone "Sector Escalera", Sant Joan de Labritja (Eivissa).

Cap Blac.

Escales de acces als sectors.

Punta Xarraca.

Ey !!! Ja estem de vuelta.Hemos estat visitant les Pitiüses i entre cales, platgetes, tambors, mercats hippies, etc Vam tastar una zona de blocs Punta Xarraca prop de Cala Xarraca i Caló de S'Illa. Poc estona perquè La tempesta se'ns fet sobre, Pero lo suficient per poder comentar un dels seus sectors "Escalera" jejeje !!!. 
Sector per escalar tot l'any, amb múltiples blocs de graus entre quarts i setens i molts per obrir. Assolellat pràcticament tot el dia però on pots trobar ombra entre blocs. Els graus són orientatius i alguns per confirmar. Bon lloc per infants i novi @ s no escaladors;) Preciós lloc per remullar també!
Sector Escaleras.

Sector Gaviota.

Sector Escaleras.




Problema Despasito, 6b (sit), Sector Escalera.

Problema Despasito, 6b (sit). Sector Escalera.

Sector Escalera.



Croquis i resenyes "Sector Escalera" Punta Xarraca BoulderZone, Sant Joan de Labritja (Eivissa).

Problema a.- Hasta aquí puedo leer, 6a (sit).
Problema b.- Depasito, 6b (sit).
Problema c.- Apasito, 6c (sit).

Problema La Lapa, 7a+ (sit).


Zona de estacionamiento.

Cartel Cala És Canaret.

Inicio del acceso.
Acces.- Agafar direcció Portinatx, després agafar la cruïlla de Caló de S'Illa a l'esquerra, i després el de Cala Xarraca a la dreta. Després la tercera sortida a l'esquerra per un camí de terra fins arribar a una tanca obvi amb un cartell que indica "Cala Es Canaret" i seguir a mà dreta. Passaràs una casa on es pot aparcar, tot i que també pots aparcar més endavant més aconsellable, veureu un pal amb la P de pàrquing. Trobaràs un camí (el dels murets de pedres, aquest) pronunciat a mà esquerra que baixa a la zona. Baixa per aquí, trobaràs una escala i allà hi ha la primera zona "Escales". Continuant hi ha les altres zones.

Resenyes extretes de.- http://climbibiza.wikidot.com/xarraca


No hay comentarios:

Publicar un comentario