domingo, 18 de agosto de 2024

The Wall Boulder - Rocodrom, Alcoi (Alacant).



The Wall Boulder - Boulder Indoor.

Alcoi és un municipi i una ciutat situada al sud-est, a la província d'Alacant, Comunitat Valenciana. És capital de la comarca de la Foia d'Alcoi, dins la subcomarca de les Valls d'Alcoi.
Històricament ha estat una ciutat amb especial rellevància després de la Revolució Industrial, especialment al sector tèxtil, encara que també al metal·lúrgic i la indústria paperera. A més, és coneguda com la “ciutat dels ponts”, ja que la seva peculiar orografia està marcada per barrancs que condicionen el seu urbanisme.
Això també fa que tingui una gran escola d'escalada. I per suposat un interessant Boulder/ Rocodromo - The Wall Boulder a qui hem decidit fer una visita.

Logo i Acces al Recinte.

The Wall Boulder, Alcoi (Alacant).

La Sala de The Wall Boulder a Alcoi és un espai totalment integrat en una gran nau. Tot i així podem disposar de diferents zones per fer entrenaments, problemes de blocs o boulder, vies amb corda i realitzar entrenaments tant de campus com resistència.
Un total d'uns 350 m2 escalables i moonboard.

Moonboard + Campus board i Symmetric.

Moonboard, famós plafó d´entrenament amb més de 60.000 combinacions de blocs. Descarregant l'app, triem i seguirem els llums marcats al plafó per realitzar problemes de blocs. Bona eina imprescindible per millorar el rendiment i entrenar. A més de poder compartir els teus propis problemes de bloc amb la comunitat moonboardera.

El Campus Board és imprescindible per millorar les agafades, força i resistència amb les seves agafades de fusta de gran qualitat de la mà de San Power. A la mateixa zona trobaràs la instal·lació Symmetric que està dissenyada per ajudar a millorar les habilitats.

The Wall Boulder - Zona de Corda, Boulder & Resistencia.

Boulder Indoor.

Zona de corda que proporciona emocionants desafiaments en vies que arriben fins als 7,5 o 8 metres d'alçada, vies equipades amb un màxim de fins a 16 itineraris per a corda on asseguro tindreu una experiència d'escalada inoblidable.

Espai de Boulder Indoor, que compta amb tres murs de boulder amb blocs de tots els nivells, des d'iniciació a expert, a més a més amb nivells tant per a adults com per a nens. Preses i volums de primeres marques, dissenys de blocs espectaculars per fer de l'experiència de l'escalada una cosa única. A més, amb tant zones de blocs com mur en entrenament i continuïtat d'alta densitat de preses.

Resistencia & Boulder Inddor.

Boulder Indoor.

The Wall Boulder, Alcoi (Alacant).

Entrenament de Resistència, plafó de resistència compta amb blocs old-school i plafó japonès per a entrenaments específics i efectius.

Àrea Fitness, complementa els entrenaments d'escalada amb zona d'entrenament bàsica amb press banca, peses i manuelles ia més, equipament, TRX, barra de dominades i més.

Espai Ioga, millora la flexibilitat i l'equilibri amb sessions de ioga adaptades a escaladors. Aplica una filosofia d'entrenament holístic.

Guti "Els Cinc Peus al gat - UGEL" &  Norberto "The Wall Boulder".

Cafeteria - Bar, per a moment de relax després d'entrenar, reunir-se amb els amics, dinar o sopar, per celebrar aniversaris infantils, dinars d'esdeveniments i molt més.

Lavabos, dutxes i vestidors, posen a disposició vestidors i taquilles perquè es puguin centrar en els entrenament i deixar les pertinences de manera segura.

Marieta - Cafeteria - Zona de descans.
Horari:

Hivern i Primavera.

Dilluns: de 9.30 h. a 14:00 h. i de 16:00 h. a 21:30 h.
De dimatrs a divendres. 9:30 h. a 21:30  h.
Dissabtes: 10:00 h. a 20.00 h.
Diumenges i festius: consultar xarxes socials i calendari..

Estiu.

De dilluns a divendres: 9:30 h. a 14:00 h. i de 17:00 h. a 20:00 h.
Dissabtes: de 10:00 h. a 15:00 h.

Com Arribar.-

The Wall Boulder - Rocodrom - Carrer Fila Asturianos, 7 C POLIGON SANTIAGO PAYA, 03801, Alcoi (Alacant).

Telèfon:
616859543

Correu electrònic:
info@thewallboulder.es


Cafeteria ¬  Area per descança.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario