martes, 24 de septiembre de 2024

Monobloc Sants, Barcelona.

Monobloc Sants

La marca Monobloc, Epicentres d'Escalada amplia amb una altra instal·lació el seu nombre de centres per a la pràctica d'escalada en bloc, en anglès "bouldering" a la ciutat de Barcelona.
En aquesta cobrint un forat al barri de Sants, gairebé als límits de la localitat de l´Hospitalet de Llobregat.

Monobloc Sants

Monobloc Sants

Monobloc Sants

A les instal·lacions de Monobloc Sants, ens trobem amb una gran sala, que podríem dir amb tres o quatre espais diferenciats.

Dos espais per a la pràctica i realització de problemes de blocs "bouldering", un de bastant gran que és la zona més gran d'aquest local i la primera que ens trobem en entrar-hi. Amb diferent tipus de palafons, veticals, en desploms, una mica de sostre. Tot compte al mínim detall i estetica. Amb diferents tipus de preses i agafades. Palafó central amb alguns problemes d'equilibris i acrobàtics.

Monobloc Sants

Monobloc Sants

Monobloc Sants

Al final tenim un altre espai molt similar ago més petit, però en aquesta tindrem més zona de sostre i desploms, també una vertical i un altre palafon al mig per suma juntament amb l'altre espai un total de 100 problemes de blocs, que s'actualitzen o canvien amb freqüència.
Un total d'entre 500 o 600 m2 escalables amb una alçada màxima de 4,5 metres i un bon matalàs per a les caigudes i els impactes.

Monobloc Sants

Monobloc Sants

Monobloc Sants

Monobloc Sants

Entre tots dos espais per a la pràctica de l'escalada en bloc trobem una zona amb campus board, palafó de moon board i Kiter board. Així una zona per a entrenaments i estiraments i realitzar altres activitats.

També hi ha una zona per descansar i estar una mica més ociosos, amb sofàs, taula i algunes gandules.
Compte amb vestuaris, taquilles, serveis a la zona de recepció podem demanar algun cafe i refrigeris. I finalment té una petita zona amb samarretes i productes per a l'escalada (magnesi, raspalls, anells de massatges, etc).

Monobloc Sants

Monobloc Sants

Realitzen cursos i formacions per a la iniciació o perfecionaments dels usuaris. Grups reduïts, que ajuden a millorar el teu rediment i posar-te més fort.
Per a horaris i quan serrealitzen les classes us heu d'informar bé a recepció o podeu-vos en contacte amb els monitors.

Monobloc Sants

Monobloc Sants
Horaris:

De dilluns a divendres de 9:00 h. a 22.00 h.
Dissabte i diumenge de 10:00 h. a 20.00 h.
Festius a consultar.

Monobloc Sants

Monobloc Sants
Com arribar-hi.

Monobloc Sants - Carrer de la Mineria, núm. 51
(Sants-Montjuïc) Barcelona.

Metro:
L1 (Pça. Sants i Hostafrancs) L3/L5 (Estació de Sants).

Bus:
L70, L72, L80, L86 i X80.

Contacta'ns:

Tel: +34 933 803 767
Email: sants@monobloc.es

Monobloc Sants

Monobloc Sants

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario