lunes, 7 de octubre de 2013

Ascension a La Magdalena Inferior, "Via La Que Hi Faltaba IV+ 110 metros". Montserrat (Barcelona).



Otra vez repetimos cima en la Magdalena Inferior en Gorros (Montserrat). No era nuestra intencion pero teniamos varios elementos en contra tiempo y la climatologia, era un dia de aquellos llamado de perros,jajaja. Pero aun asi nos vimos capaces de aguantar frio,una buena caminata,etc. Pero la localizacion de nuestro objectivo (La Mamelleta) se nos trunco por tiempo y ya que estabamos cerca de Els Gorros pues nos dedecidimos hacer esta via como bien dicen su nombre porque NOS FALTAVA,jejeje.
Es una via muy asumible por el grado, pero muy bonita la verdad!!!. Pasemos frio pues ya nos lo decian tod@s nuestr@s compañer@s y demas ayegad@s,jajaja. Pero en cuanto toques esas patatitas romas de la Montse. Se nos calento todo y vaya si arden las yemas de los deditos a esas temperaturas,jajaja.
Ya no nos liamos mas aqui os dejamos como siempre las foticos del evento en si con la reseña por si quereis difrutar de ella. Venga salut!!!!










Resenyes Magdalena Inferior. Via La Que Hi Faltaba IV+ 110 m. Montserrat (Barcelona).

ia: La que hi faltava
Zona: Montserrat – Gorros
Dificultat: IV+ (D) ...
Dificultat obligada: IV+
Grau d’exposició: Baix
Grau de compromís: Baix
Llargària: 110 metres
Equipament: Parabolts pintats de color verd
Material: 14 cintes exprés
Orientació: Nord-est
Valoració:***

Aproximació:
Des de l’estació superior de Sant Joan prenem el camí cap a Sant Jeroni. Al arribar a l’alçada de la Magdalena inferior trobarem un corriol que porta a les escales de Jacob. Una mica abans d’arribar a les escales comença la via, just al costat d’un gran arbre.


L1(IV+).-
La via s’inicia just la dreta d’un gran arbre. Tirem recte amunt a atènyer la primera assegurança, la via comença tombada per anar-se posant vertical poc a poc. Als primers metres la roca es troba un xic polida, però va guanyant en qualitat a mida que la paret es va redreçant. 45 metres.

L2( IV+).-
Aquesta segona tirada segueix la tònica de la primera, però ara la roca es torna exel.lent. Només haurem d´anar seguint els parabolts verds, que ara no es trobem tant aprop com en el primer llarg. 45 metres.

L3(IV).-
La darrera tirada, comença vertical, tot i que de seguida es va tombant fins arribar al cim de l´agulla. 20 metres.

Descens.-
Per al descens rapelarem la via normal, amb un ràpel de 40 metres o dos de 20 metres. Cal dir que la instal.lació de ràpel del cim ha estat substituïda per una de nova.

Nota.- Ressenyes extretes de http://escalatronos.wordpress.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario