sábado, 19 de octubre de 2013

Sala Boulder La Farinera, Vic (Barcelona).







La Sala de Boulder La Farinera, consta d’uns 200m2 escalables, amb tot tipus d’inclinacions i plànols verticals, així com una infinitat de volums i formes. Té una capacitat per acollir 7000 preses de resina, sense comptar amb els volums de fibra i de fusta.
Podreu trobar dos Campus Board amb dues inclinacions ben diferenciades, una de 15º amb tres tipus diferents de llistons i l’altra de 21º amb dos tipus diferents de llistons de fusta i l’innovador sistema de “romos” amb tacte posit
Ben ventilat i amb una zona que nosaltres denominem el “Chill Out”, que com el seu nom indica, és per relaxar-se, per mirar alguna de les revistes de les que disposem o ,senzillament, per descansar prenent un refresc.
A la part inferior del recinte es troben els serveis de dutxa i de lavabo individual.
Els horaris són variables en funció del soci, estem oberts de:
7:00 del matí fins les 21:45 de la nit de Dilluns a Divendres, per els socis.
I de 17:00 a 21:45 per no socis.
Dissabtes de 9:00 a 15:00, exceptuant els dissabtes de pluja que estarà obert.
Diumenges el recinte romandrà tancat.
Com arribar: Situats al Carrer Sant Jordi nº92 a la ciutat de Vic (a 45 minuts de Barcelona), l’entrada al recinte es realitza pel mateix carrer, concretament per la porta corredera verda. Una vegada dins del recinte, s’ha de girar cap al carrer de la dreta, caminar cap al fons i tornar a girar cap a la dreta. Per accedir a la Sala de Boulder es fa a través d’una porta de color verd fosc. a sobre trobareu un cartell amb el logo de la sala de boulder.
Mes informaciò a: http://boulderlafarinera.wordpress.com/

Video Enlace.- http://youtu.be/eZVmTI_gKjE








No hay comentarios:

Publicar un comentario