sábado, 23 de abril de 2016

Magnesi - Indoorwall Climbing Centers, L´Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Nou logo de las Salas Magnesi.
 La marca Indoorwall Climbing Center incorporen a les seves franquícies la coneguda sala d'escalada Magnesi situada al Barri del Clot de Barcelona. Els seus intenció és millorar les instal·lacions i equipament. Treballaran conjuntament amb Indoorwall l'Hospitalet. Tots i totes els i les socis i sòcies tant de Clot Magnesi com Magnesi L'Hospitalet passen a ser clients Premium de Indoorwall amb el que els permet tenir entrada il·limitada a tots els centres Indoorwall del Planeta.
Amb aquest nou centre passen a tenir la cinc centres a la península al costat dels d'Alacant, Gran Canària, Griñon, Santiago de Compostel·la, i properament el seu sisè centre a Gijon.

Zona Boulder

Zona Boulder
 Magnesi - Indoorwall Climbing Centers, és una gran sala s'ubica en un polígon insdutrial de l'Hospitalet de Llobregat. Amb aquest centre passen a tenir dues sales Magnesi la província de Barcelona, i pot així la seva socis i sòcies alternar a totes dues sales seus entrenaments i pràctiques.
Com és habitual la sala Indoorwall es pot dividir en diferents espais.

Zona Rocodrom Iniciació
 Una mica d'història.-

Indoorwall, neix el 1.998 sota el nom de McPLAF.

La nostra primera instal·lació la construïm el 1.998 per tal de donar a poyo a joves escaladors que volguessin evolucionar i promocionar-se en el món de l'escalada de competició. Es tractava d'un petit garatge de 40 m2 amb una estructura casolana que revolucionaria el sector.

Els recursos eren limitats i les ambicions molt grans, teníem al cap portar a aquests joves al més alto.Para llavors França era una potència que semblava inabastable, David Macià (Director tècnic de Indoorwall) no deixava d'estudiar i deixar-se la pell amb passió al i + d, i ens obligava a modificar la instal·lació constantment per trobar la manera de que l'entrenament fos el més eficaç possible.

Aquesta aventura esbojarrada ser en el seu moment una revolució, vam aconseguir un tàndem d'escaladors molt conegut Ramon Julian i Edu Marin, que van trencar la barrera del so en el món escalador guanyant Campionats del món i trencant al seu torn rècords mundials d'escalada en Roca.

Mac Plaf, el plafó dels mutants

Amb el pas del temps i dur treball ens hem convertit en autèntics especialistes en el que es refereix sales d'escalada en el seu ampli concepte. Des de la iniciació fins al perfeccionament passant per l'escola d'escalada infantil i tots els cursos d'iniciació.

El concepte Indoorwall torna a ser una revolució, la nostra maduresa dedicant tota una vida a aquest bonic esport, ens ha portat a construir instal·lacions pensades i dissenyades fins a l'últim detall per a satisfer qualsevol necessitat d'una manera simple.

Recepció de la Sal, (Sergi, Marc i Bri).

Campus Board /Indoor wall 3D.
 INDOORWALL 3D / CAMPUS BOARD.-

R + D treballem constantment per aconseguir grans productes que tinguin la màxima transferència. Presentem el nostre CAMPUS 3D inspirat en el moviment i no en la força.

Zona Boulder

Zona Rocodrom

Botiga de material.
 Botiga amb material i productes per a l'escalada.
On podràs adquirir material per a l'escalada i la pràctica del boulder (crash pad, cintes exprés, roba, llibres de ressenyes, casc, cordes, etc.).
Amb els millors consells dels seus professionals !!!.

Zona Iniciació e infantil

Boulder Room.
 Boulder Room !!!

ÉS un túnel per practicar moviments tècnics, amb l'ejecucion de passos amb diferent nivell de dificultar per colors (Blau 15º Iniciacio, Groc 25º Mitjà, Verd 35º avançat i Roig 45º Expert). Que ens ajudaran a millorar i donar-nos piles per resoldre els problemes de blocs o passos de les vies,

Zona Rocodrom.

Vestuarís.
 Vestuaris.-

Amb dutxes d'aigua calenta o freda, taquilles, rentamans, wc, etc.
Tenen servei de lloguer de taquilles per els i les usuaris i usuàries !!!

Zona Rocodrom.

Via nº 1, V.
 Gran zona de Rocòdrom

Amb prop de 20 o més itineraris d'escalada, desplomats, sostres, verticals que ens farà subar el seu per acabar bé la via, jejeje. Disposen d'autoaseguradores per poder fer via en solitari i gaudir de totes les instal·lacions. També hi ha cintes TRX per realitzar ejercios i barres per fer dominades i adominales. Una zona per menjar i seure a prendre alguna cosa. Així com unes estanteries per a poder deixar les begudes o altres pertenecias que no anem a fer servir en aquest moment.

Via nº 1, V.

Via nº 1, V.

Via nº 1, V.
 Horaris.-

Els horaris té dues tarifes diferents segons el que s'esculli el preu és una mica més reduït (matinal).

De dilluns a divendres de 10:00 h. a 23:00 h.
Dissabtes (juliol i agost tancat) de 10:00 h a 20:00 h.

Horaris Mantinal (Tarifa reduïda) 10:00 h a 18:30 h.

Consultar preus, cursos, etc. a.-

Tel. 932.478.413

hospitaletmg@indoorwall.com

Via nº 2, 6a.

Via nº 3, V+.

Via nº 3, V+.
 Com arribar.-

Magnesi - Indoorwall Climbing Centers

Av. Fabregada núm 33.

L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Metro. L1 - Av. Carrilet. RENFE Rodalies. L'Hospitalet de Llobregat. Bellvitge. FGC. Sant Josep. Gornal. L'Hospitalet / Av. Carrilet

Via nº 3, V+

Via nº 4, 6c.

Via nº 4, 6c.

Via nº 3, V+.

Zona Boulder.

Zona Boulder

Zona Boulder
 Zona Boulder.-

Zona per a resoldre alguns problemes de bloc amb uns 4,5 metres d'altura, i altres 10 metres de llarg, amb caigudes brutals que també ens farà que gaudim moltíssim d'aquesta instalacion, Matalàs de seguretat de molt alta qualitat i preses abrasives, jajaja.

Zona Boulder

Zona Boulder

Zona Boulder

Zona Boulder

Zona Rocodrom Iniciació.

Zona Rocodrom Iniciació.
 Zona d'Iniciacion o Infantil.-

És una part dedicada als més petits i també per a la iniciació o baptisme de l'escalada. Amb preses amb formes d'animals, lletres. També disposa de autoaseguradores per a la practica d'escalada en vies, i un túnel per gaudir en gran. A més els i monitor @ s els faran fer jocs per desenvolupar les seves capacitats.

Zona Rocodrom.

Bri & Guti.

..? & Guti.

Via Iniciació, IV+.

No hay comentarios:

Publicar un comentario