miércoles, 11 de mayo de 2016

Boulder CESF - Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines, Sant Feliu de Codines (Barcelona).


 L'actual local social ubicat al número 7 del carrer Estricadors. Cal dir, que tenim l'orgull de ser l'única entitat del poble que té un local propi i que va ser comprat amb un gran esforç per part dels socis i amb l'ajuda de bona part dels veïns de Sant Feliu.

En aquesta casa, s'ha anat fent diferents obres de millora fins a la data d'avui: renovació de la teulada i parets del pis superior; al març de 2001 van començar les obres de reforma del celler per adequar-lo com a sala per fer diferents activitats.
L'hivern de 2004 hem instal·lat la calefacció en tot el local. Aquesta és una de les millores que calien perquè tot el que vulgui venir a CESF es trobi com a casa. A més també s'ha fet una obertura a l'habitació de material cap al pati perquè sigui més fàcil guardar el material més voluminós.
Una de les últimes obres que s'han realitzat al local és la restauració de la façana principal, donant-li al local una personalitat pròpia.


Emoticón grin


 El Boulder està muntat en una sala de la casa antiga de Sant Feliu de Codines, que es va habilitar per al CESF. Aprox. 25m2, ideal per a praticar una mica sense sortir del poble. Free per a socis del CESF, tot i així són molt macos i pots entrar free si vas amb algun soci o si vols provar. Si algú es passa per St Feliu que s'animi! Igualment ser soci són 20 € anuals i pots anar sempre que vulguis.


 Com arribar.-

Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines (GESF).
Estricadors, 7
08182, Sant Feliu de Codines - Barcelona
93.866 15 78
webcesf@hotmail.com




No hay comentarios:

Publicar un comentario