jueves, 11 de febrero de 2021

Boulders Camp Municipal de Futbol Besós del Baro de Viver, Barcelona.

Boulder Skate.

L'empresa de muntatges de boulders i rocodroms Gecko Walls ha estat la encarregada de realitzar el muntatge i disseny de dues curiosos boulders al barri barceloní de Sant Andreu del Palomar. Donant així vida a nous espais urbans per practicar o iniciar-se a el món de l'escalada.

La ubicació has estat d'allò més encertada, al Camp Municipal de Futbol Besòs de Baro de Viver, molt a prop de el Centre Comecial de la Maquinista.
I amb la possibilitat d'accedir tant en vehicle propi com en transport públic ja que té just a la banda una parada de bus.

Boulder Skate.

Presa, Boulder Skate.

Consten de dues boulders amb uns 4m2 escalables de 8 metres per 2 metres d'alçada. Amb dos grans murals de fons, un amb dos skaters i la representacion muticultura de les diferents ètnies que conviuen a la zona de Baro de Viver, ja que en el mural podrem veure alguns edificis representatius així com uns entrepans de vinyetes amb salutacions en diferents idiomes.

L'altre la gent de Gecko ha volgut homenatjar els 70 any de Club Futbolístic de Besòs Baro de Viver i veurem de fons un mural amb representacions de els colors i vestimenta del Club a demas del seu escut. Aquest boulder també compta amb 4m2 escalables, 8 metres de llarg per 2 d'alçada.
Tots dos amb un sòl encoixinats i combinant la idees d'art i escalada que Gecko Wall intenta plasmar en gairebé totes les seves obres.

Boulder Futbol.

Boulder Futbol.
Els boulders són d'iniciació i per a la realització de travesses bé en lliure combinant les diferents preses a lliure albeldrio o també fent una mica més de dificultat usant només les preses d'un sol color on segons el color podrem escalar entre les dificultats de III + a V + (sense arribar a passar el 6a).
I per últim jugar a el tan conegut dos a dos.

Com Arribar.-

Camp Municipal de Futbol Besòs de Baro de Viver.

Carrer Ciutat d'Asunción s / n. Barcelona. (Enfront de la fabrica Indústries Oriol 1.942 S.L.).

En Transport Public.- Metro: L1 (Línia vermella) Baro de Viver. Busses: 11, M28, 60, V33, 133 i N8.

Boulder Futbol.

Boulders Camp Municipal de Futbol Besós del Baro de Viver.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario