domingo, 14 de febrero de 2021

Bloc District, Barcelona.

Bloc District. 1º Sector.

Bloc District. Situat en un lloc cèntric de la ciutat comtal, compta amb 2000 m2 sumant totes les instal·lacions i el capitanejat un equip que compta amb més de 20 anys d'experiència en el sector de l'escalada indoor.

Bloc District és un nom suggerent, un petit joc de paraules. La ciutat es divideix en barris o districtes i Bloc District seria el Districte de el Bloc de Barcelona. En aquest sentit, seria un sector subterrani construït pràcticament al centre de la ciutat. Amb la idea de crear un petit oasi, mantenint el bon rotllo i companyerisme que treballen des de fa temps, que fa que en Bloc District es respiri un ambient familiar (no tan comú en els rocòdroms de grans dimensions) i on fins i tot el nouvingut se sent recolzat i formant part de la comunitat.

Bloc District. 2º Sector.


Bloc District. 2º Sector.

Bloc District, compta amb cinc espais diferenciats per a posar-nos s'aprova i aconseguir millorar el nostre rendiment en la pràctica de l'escalada.

En el seu parts centrals trobarem Dos espais grans (1º i 2º Sectors) amb un mur de competició amb requisits IFSC, plens de problemes o exercicis per fer blocs. Palafones verticals, amb caigudes, sostre. On segons els colors des de blau (més senzills) clar fins al negre (per a gent molt experta) aniran marcant la dificultat. Deixant els problemes de blocs color rosa com un comodí i sorpresa.

Bloc District. 1º Sector.Bloc District. 1º Sector.


Bloc District. 2º Sector.


Bloc District. 1º Sector.


Bloc District. 2º Sector.

Les Zones 3 i 4 o sectors com l'hem decidit anomenar nosaltres, compten amb una completíssima zona de Campus per fer estiraments i entrenar mes la pila.

Moonboard, un plafó desplomat amb leds de colors, sota el qual solen ajuntar forts escaladors a compartir peguis «a mort». S'ha convertit en una eina habitual en qualsevol gimnàs d'escalada.

Al Sector 4, es tracta d'un gran mur vertical i desplomat amb carregat de preses, per a entrenaments individuals, cursos, etc. Cordes, anelles i teles per realitzar entrenaments acrobàtics.

Bloc District. 2º Sector.


Bloc District. 2º Sector.


Bloc District. 5º Sector (Zona Infantil e Iniciació).
 

Al Sector 5, trobem un gran mur vertical, aplomat i desplomat, totalment dirigit per als més petits, on es realitzaran classes d'iniciació a l'escalada, entrenaments extraescolars, etc.
A l'igual que les gran zona per a iniciats i experts. Aquesta zona també té marcada la dificultat per colors. No us fieu perquè siguin només per als nens. Hi ha problemes de blocs també difícils de fer, jajaja.

Bloc District. 2º Sector.


Bloc District. 3º Sector (Moonboard i Campus).

Sala de completa de fitness i entrenament funcional. Amb cintes per córrer, bicicletes estàtiques, escaladores, peses, sac de boxa, etc.

Una sala polivalent per a classes de ioga, estiraments i altres entrenaments.
Servei de fisioteràpia especialitzat per recuperacions i evitar lesions.

Bloc District. 5º Sector (Zona Infantil e Iniciació).


Bloc District. 2º Sector.

Servei de bar per comentar els problemes i reposar força amb una varietat d'entrepans, amanides i plats variats.
 
Tenen la possibilitat de Parking sota demanda, Parking privat de bicicletes.

Vestidors amb taquilles i dutxes individuals.
Zones Climatitzades, hivern i estiu.

Bloc District. 2º Sector.


Bloc District. 4º Sector (Boulder d´entrenaments).


Com arribar.-

Bloc District:
Carrer Zamora nº96-10. Barcelona.

Correu electrònic:
info@blocdistrict.com

Telèfon:
937 81 92 12

Horari COVID-19:

Dilluns a Divendres: de 8.00 a 21.00 h.

Dissabtes: 11.00 a 20.00 h.

Diumenges: 11.00 a 15.00 h.

Bloc District. 4º Sector (Boulder d´entrenaments). 

No hay comentarios:

Publicar un comentario