sábado, 9 de septiembre de 2023

ClimbPro Center - Rocodrom, Alacant.

ClimbPro Center.

Climpro Center - Rocodromo obre les portes per convertir-se en un dels principals centres d'escalada (rocòdrom) de la ciutat d'Alacant. Situat a escassos minuts del centre urbà de la població

Té l'objectiu de ser no únicament un centre d'entrenament d'escaladors (que també) sinó un espai d'iniciació a l'escalada i un centre d'oci esportiu urbà, obert a totes les edats, nivells de forma i maneres d'entendre l'esport de la escalada.

ClimbPro Center.

ClimbPro Center,  Mur Titan (IFSC).

ClimbPro Center. Guti.

El rocòdrom és el lloc perfecte per iniciar-se al món de l'escalada de forma còmoda i segura. A Cimbpro Center - Rocodomo ofereixen diferents opcions perquè trieu la que més us interessi, des d'un Baptisme d'1 sessió, fins a cursos guiats de diverses sessions. Tant si voleu un primer contacte, perfeccionar el vostre nivell actual o aprendre altres disciplines d'escalada.

Planifiquen les sessions en funció dels seus objectius i nivell de partida intentant fer-li escaladors més complets.

A les sessions es treballarà la tècnica, la força específica d'escalada, el condicionament físic general, la flexibilitat, així com elements motivacionals.

Treballen amb totes les eines i zones del rocòdrom, zona de búlder, gimnàs, campus, etc. Està previst afegir a les instal·lacions actuals una zona d'entrenament específic d'escalada.

ClimbPro Center. Mur Titan (IFSC).

ClimbPro Center, Mur Titan (IFSC).

ClimbPro Center.

Aquest impressionant projecte va ser realitzat per EP Climbing " Entre-Prises" aquests emprenedors porten al mercat un nou concepte de rocòdroms inspirats en la "escalada lúdica" conegut com a Clip ‘n Climb.

Climpro Center - Rocodromo, té una superfície d'escalada de 350 m2 i compta amb el Mur Titan (IFSC), aquest aporta com un reclam per als escaladors més experimentats que coneixen i segueixen les competicions d'escalada, a més de ser un mur molt polivalent amb infinites possibilitats de routesetting, gràcies a les diferents inclinacions.
A més d'aportar un plus de motivació en saber que és el mur oficial de la IFSC on s'està realitzant la modalitat de boulder.

ClimbPro Center.

ClimbPro Center, Mur Titan (IFSC).

ClimbPro Center - Logo.

ClimbPro Center.

A les instal·lacions també compten amb un mur per a l'escalada esportiva amb uns 10 metres d'alçada. Aquest mur és una magnífica opció per a principiants i experts que volen millorar les habilitats i la resistència. Als murs de top rope els escaladors estan assegurats amb un conjunt de cordes a dalt del mur i un assegurador a la base per recuperar corda. Els escaladors també tenen l'opció d'escalar sense companyia utilitzant un dispositiu d'autoassegurament TRUBLUE.

Un altre diferents espàcis, són un altre mur per a la pràctica de boulder amb palafons en vertical i una mica desplomats, una zona infantil perquè els més petits també facin les seves primeres incursions al món de l'escalada.
Petita zona de gimnàs Box Climbpro.

Una zona tant interior com exterior per a la restauració i el descans amb servei de bar i atenció al client.
Vestuaris amb totes les necessitats, taquilles, rentamans, w.c. i dutxes.


ClimbPro Center.

ClimbPro Center. Mur Titan (IFSC).

ClimbPro Center. Mur Titan (IFSC).

Com Arribar:

ClimbPro Center - Rocodrom.

Carrer Ebanisteria nº 36, Alacant.

Busses: 03, L36, 02.

RENFE: C1, MD (Estació San Gabriel) 

Vehicle Propi.

Info i Contacte:   Telf movil.- 680 77 01 77 ó Hola@climbpro.es


ClimbPro Center. Mur Titan (IFSC).

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario