miércoles, 9 de octubre de 2013

Blocs a El Bosc del Gitano, Argentona (Barcelona).



Sombreada y pequeña zona de Bloques, unos 7 u 8, distribuidos en tres sectores bastantes separados. Puede resultar un poco dificil dar con ellos, jejeje. Piedras de granito (ya sabeis los dedos se os pelaran!!!!),con algun cazito, mucha adherencia, romos,etc. Para pasar una buena mañana o tarde tranquil@ a la sombrita en un tupidito bosque de pinos. Con buena base la mayoria de Bloques. No os contamos mas ir disfrutar, como siempre os pedimos que cuideis del medio.(llevaros la basura, gracias), jejeje !!!!!.Las Reseñas y grados son orientativos!!!!










Sector Iº:

Aproximació:- Per arribar des del sector IIº cal pujar fins la carena i baixar planejant fins veure els blocs....

Problema 1.- ¿?, 6b/6b+. (travessa).
Problema 2.- ¿?, 6b (sit).
Problema 3.- ¿?, 6a (sit).
Problema 4.- ¿?, V+.
Problema 5.- ¿?, V+.
Problema 6.- ¿?, V+.
Problema 7.- ¿?, 6a.
Problema 8.- ¿?, V-.
Problema 9.- Esperó del Jaume, 7b.
Problema 10.- ¿?, IV.
Problema 11.- Mandarina duck, V.


Sector IIº:

Bloc de la X ó Anna.-...

Problema 12.- ¿?.
Problema 13.- ¿?.
Problema 14.- ¿?.

Bloc 2.- (El segon bloc "problemas del 15 al 17" el trobarem prenent com a referència un pi gran a la nostra esquerra, mirant el bloc del grafitti. Es troba just sota d´ell. Bastant camufla amb la vegetació (brezos) cal netejar la base.).

Problema 15.- ¿?, 6c.
Problema 16.- ¿?, 6b+.
Problema 17.- ¿?, 6b


Aproximacion a els Blocs a El Bosc del Gitano, Argentona (Barcelona).

Caldrá agafar la carretera vella d´Argentona (B-502), que surt del poble de Vilassar de Mar, o des de la mateixa sortida de l´autopista C- 32. Un kilòmetre abans d´arribar a Argentona, caldrà deixar la carretera, per entrar a una urbanització a la nostra esquerra (Can Serra Lladó), stop al mig de la carretera al sortir d´una co...rba. Pugem pel C/ Jaume I i a la següent cruïlla, trenquem a la dreta i ràpidament de nou a l´esquerra ( C/ Josep Calvet i Moran). Al final d´aquest carrer, on s´acaba l´asfalt, cal deixar el cotxe. Creuem la cadena i seguim pujant per una pista a mig urbanitzar. Deixem una pista a l´esquerra i un corriol a la dreta. Uns 50 metres més endevant trenquem per una pista a mig asfaltar a la nostra dreta, aquesta ens deixa al Bosc del Gitano, sector IIº (veure croquis).

Una altra opció és Els Frares (seguim les indicacions del restaurant " Els Frares"); pàrking a l´ermita de Santa Elena d´Agell (just al costat del Restaurant) i des de aqui continuar per un camí que passa per la pineda uns 500 metres i s´arriba al sector Iº

Sector IIIº:

Aproximació.- Aquest bloc es troba amagat dins del bosc i és difícil de trobar. Està situat abans d´arribar al sector IIº, a la nostra esquerra, cal deixar el camí....

Problema 18.- ¿?, 7b.
Problema 19.- ¿?, 7b.
Problema 20.- ¿?, 7b.
Problema 21.- ¿?.
Problema 22.- ¿?.
Ver más

No hay comentarios:

Publicar un comentario