lunes, 29 de febrero de 2016

La Bauma - Escola d´Escalada, Vilafranca del Penedès (Barcelona).

La Bauma és un punt de trobada, social i de proximitat, que acull tots els amants de les activitats en el medi natural.
La formem un equip de professionals estretament vinculats al món de l'educació, l'esport, l'salut i el lleure infantil.
Posem a la teva disposicióun centri actiu, obert i Dinàmic, amb un ventall molt ampli d'activitats per a tots els públics.


Zona de Corda.- Disposem d'una àmplia zona de corda amb més de 450 m2 escalables, amb parets de fins a deu metres d'alçada. Disseny innovador fruit de l'experiència, calidad i la cura paper detall de la marca Walltopia, preparada per a tots els nivells i edats, amb parets de diferents verticalitats.

Zona de Bloc.- Nascuda com a tècnica d'entrenament, l'escalada en bloc s'a convertit en una disciplina per si mateixa. més de 250 m2 escalables, que gràcies a la diversitat de formes, preses i volums no deixaran a ningú indiferent. Sempre sota la protecció de matalassos que ofereixen unes totals garanties de seguridad.




 Ârea Infantil - Nou Espai de Circ.- Aquesta àrea està preparada per fer les delícies dels més petits i d'aquells què volen fer a els primers passos en el món de l'escalada. Preses divertides i de mil colors! El lloc ideal per a jugar i desenvolupà els habilitats motrius. "Nou" Espai Circ: Fora de l'horari infantil, hi trobaràs el espai per practicar Teles, Trapezi, Slackline, Straps, ... Consulta els tarifes espacials per fer us exclusiu de este espai.

Campus - Gimnas - Area Polivalent.- Campus, Taules Multipresa, Bols, Roma, Màquines, Peses, TRX, Cintes, Plafó a 45º, ... L'espai per a els més Fanàtics, per la Tecnificació i per Tots aquells Què volen portar a següent nivell su preparació física. / Àrea polivalent on és realitzen els activitats del Club Social CEP - La Bauma: Conferències, Xerrades, Activitats amb empreses, Cursos, Tallers, Coaching, ... i molt més



 Bar CAMP 4.- Camp 4 és un campament a la vall nord del parc natural de Yosemite, famos per ser un gran centre d'desarrollo de l'escalada en roca durante la meitat del segle XX. A l'bar de La Bauma volem conservar l 'esperit i a els valors de l' camp 4, volem que va seguir un lloc de trobada on compartir coneixement i experiències.

Botiga.- En Col·laboració amb la botiga de referència a Vilafranca "Terradesports de Muntanya" Posem a la vostra disposició tot el material i equipament necessari per a la pràctica de l'escalada i d'esports al medi natural.




 Horari.- Dilluns de 17:00 h a 22:30 h.
               Dimarts a Dijous de 10:00 h. a 22:30 h.
               Divendres de 10:00 h. a 21:30 h.
               Dissabtes de 10:00 h. a 20 h.
               Diumenge de 10:00 h. a 14:30 h.

 

Mes Informació a.- http://www.labauma.com/contacte/

                                 Telf. 938 180 542



 Com arribar.- La Bauma - Escola d´Escalada, Carrer Avinyonet nº 22 - 24, Vilafranca del Penedes (Barcelona).




No hay comentarios:

Publicar un comentario