lunes, 14 de octubre de 2013

Roca del Gripau Encantat + Roques de l´Ignasi, part. II. Premia de Dalt, (Barcelona)

Yeeepa!!!!jajaja.Aqui os dejamos las reseñas de lo que no pudimos incluir en el album de Roques de l´Ignasi. Que son entre ellas pues la reseña de la roca del Gripau Encantat (Via Aires Marítims IV, 10 m.) muy recomendable para iniciacion ademas os pasamos las reseñas de los Blocs del Camí, dos hermosos bloques (Tsunamis, en algun caso) que podeis atacar en top rope,crash-pad (segun cual de aquella manera) o hacer un rot punk.
Y todo claro esta con algunas imagenes para que tengais claro que es esa la zona donde vais o ireis a escalar,jejeje.Lo que disfruteis tanto como nosotr@s de esta salida.Os adbertimos de que aqui los grados son muy apretados y mucha adherencia.Via M- 31, V+. Placa de la Locura "Cara sur".Via Estrella Polar, 6b/6b+. Placa de la Locura" Cara sur".

Bloc del camí.

Problema Cosmos, V. Blocs del Cami.

Problema Potus, 6a. Blocs del Camí.Via Aires Marítims, IV. El Gripau Encantat (Cara Sud).

Via Aires Marítims, IV. El Gripau Encantat (Cara Sud).

Via Aires Marítims, IV. El Gripau Encantat (Cara Sud).

Resenyes Placa de la Locura (Cara sud).

Via 1.- Estrella Polar, 6b/ 6b+.
Via 2.- Fisura Soledad, 6b+.
Via 3.- Principio y Fin, 6b+....
Via 4.- Entrada Directa, 6c+/ 7a.
Via 5.- M- 31, V+.
Via 6.- ¿?, 6a.
Via 7.- Espina Dorsal, V+/ 6a.
Via 8.- G.O.T., V+.
Via 9.- Master of Puppets, 7a.
Via 16.- Acaronant la lluna, ?.

Material.- 8 cintes expres i una baga llarga.

Acceso Roques de l´Ignasi, Premiá de Dalt (Barcelona).

Aproximació.- De l´ajuntament de Premiá de Dalt (accesible des de la N- II a la primera sortida de Premià de Mar) seguim la riera asfaltada en direcció a la muntanya (Mirador de la Carida del Bisbe). Ràpidament es deixa la riera i la carretera s`enfila amb dues corbes pronunciades. A la nostra dreta hi queda el mur de bulder de Premià i l´acc......és al jardí arqueològic de la Cadira del Bisbe. A la següent corba, si mirem a la nostra esquerra, veurem un indicador de les Roques de l´Ignasi, aqui cal deixar el cotxe. Seguim per la pista forestal a peu i ens trobem amb una forta pendent. Als 200 metres veurem els blocs del camí, és aqui quan cal deixar la pista i entrar al bosc a l´esquerra. Ens trobarem sota la Placa de la Locura. Per la seva dreta es pot accedir a la part superior i les reunions. 3 minuts caminant.

Resenyes Blocs del Camí. Roques de l´Ignasi, Premia de Dalt (Barcelona).

Aproximació.- Els trobarem just abans de deixar la pista per entrar a la Placa de la Locura.Vigilar algun quadtrero o motorista que pugui passar per la pista.

Via 1.- Cosmos, V+. ...
Via 2.- Potus, 6a.
Via 3.- Coco, 6a.
Via 4.- Cósmica, 6a/ 6a+.
Via 5.- Orión, V+.
Via 6.- Escarcha, 6a.

Material.- 2 cintes exprés ó crash-pad i plaquetes recuperables.

Resenyes Roca del Gripau Encantat (Via Aires Marítims IV, 10 m.). Premia de Dalt, (Barcelona).

Aproximació.- Abans d´arribar als blocs del camí i a mitja pujada ja podrem divisar aquesta roca (veure ressenya del croquis de aproximació a la zona de Roques de l´Ignasi en aquet album de fotografies).

Equipament.- La via va ser oberta amb spits i material d´uto assegurament. Actualmente trobarem tres parabolts.Alçada de la via uns 10 metres maxima dificultat IV. Oberta per Albert Masó i Vicky Álvarez.

Material.- 4 cintes exprés i bagues per savines

Via Galática, V. Placa de la Locura "Cara nord-est".

Via Minor, 6a. Placa de la Locura "Cara Nord - Est".Via Cosmos, V. Blocs del camí.


Roca del Gripau Encantat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario