viernes, 3 de diciembre de 2021

Rocodrom Sharma Climbing Gavà, Gavà (Barcelona).

Sharma Climbing Gavà (BCN).

Sharma Climbing Gavà, és el somni fet realitat d'una les instal·lacions millors preparades de l'escalada indoor a la península. A tan sols 15 minuts del centre de Barcelona (Ciutat), aquest centre d'escalada compta amb uns 5000m2, amb murs per a pràctica de boulder de fins a 4,8 metres i vies d'escalada esportiva fins a 20 metres d'altitud, distribuïts en diferents espais per a que socis i puntuals puguin aconseguir el rendiment més gran dins de l'escalada.

Dividit en tres plantes Sharma Climbing Gavà ens ofereix.-

Zona d´Escalada Esportiva.

Boulder planta baixa.

Guti, David y Lola. Sharma Climbing Gavà.

Zona de Corda o Escalada Esportiva.- Planta Central ó Baixa.

Aquesta zona compta amb prop de 150 vies de diferents dificultats i graus perquè tots els que vulguin aprendre a les altures puguin fer-ho. I aquells que vulguin millorar i entrenar per sortir a la roca i aconseguir tots els seus projectes també ho puguin fer entrenant.

A més d'una zona d'iniciació amb 20 autoassegurances per poder venir a entrenar de manera autònoma de fins a 12 metres (que permet als escaladors novells practicar amb el mínim risc i sense necessitat de coneixements avançats de maneig de material), però també una zona perquè els més experimentats puguin practicar escalada amb corda i entrenar per després poder sortir a escalar a la roca.

Per últim, compta amb la instal·lació d'un mur de velocitat o escalada en velocitat, per practicar aquesta modalitat olimpica.

Bri, Sharma Climbing Gavà.

Monolit Central, Zona d´Escalada Esportiva.

Zona d´Escalada Esportiva.

Zona Boulder planta baixa.

Zona de Blocs o Boulder.- Planta Central o Baixa.

Aquesta zona compta amb més de 150 blocs graduats per circuits i dificultats que abasten des del IV grau fins a blocs per sobre del 8a. Que consisteix en diferents palafons/murs de fins a 4,5 m. d'alçada on un matalàs (d'uns 60 cm.) esmorteeix les caigudes i un mur de competició d'aquesta modalitat amb vies que s'assemblen a les que s'utilitzen a les copes del món o als Jocs Olímpics. Renovant-los setmanalment diferents sectors per així evitar que repeteixis els mateixos problemes. Tot equipat amb les preses més actuals del mercat.

A més una zona específica per a nens, amb un boulder adaptat a les seves necessitats, amb preses (adherències) més petits i menor distància entre ells el que els permet escalar en les seves dimensions. S'hi celebrarà aniversaris, campaments, dies sense escola… i una infinitat d'activitats i aventures que enganxen tots els participants.

Boulder de competició.

Monolit Central, Zona d´Escalada Esportiva.

Bar/ Restaurant - Botiga i Recepció: Planta Central o Baixa.

A la mateixa planta trobaràs un bar / restaurant al qual es pot accedir de manera lliure, per menjar o prendre un cafè, i gaudir de les vistes que ofereix a l'interior del rocòdrom.

Una botiga amb material d'escalada, peus de gat, esparadrap i cremes, les samarretes exclusives de Sharma Climbing i tot allò necessari de la mà de les millors marques del món de l'escalada.

I la recepció on t'informen de les tarifes, horaris, quotes i cursos que es fan en aquest espai.

Top Rope, Zona d´Escalada Esportiva.

Zona d´ escalada Iniciació.

Zona de velocitat.

Kilter Board, Campus Board i Mur de Resistència: 1ª Planta.

Després de passar per la zona d'iniciació o d'escalada amb autoassegurances, arribarem a la primera planta on trobarem una sala amb diversos murs per entrenar, taula de ping pong i vestuaris.

Entre els diferents palafons tenim el Kilter Board o Moon Board. Descarregant-te una app, et permetés escollir el grau on vols entrenar. Té infinitat blocs que aniran apareixent cada vegada que tu ho triïs. I fins i tot podràs gravar els teus blocs o problemes de blocs.

Campus Board, zona molt completa. Des dels clàssics llistons a pinces i boles de diferents mides. Qualsevol varietat de subjecció que necessitis la trobaràs. És idoni per a treballs de força i potència en escalada.
Boulder planta baixa.

Boulder 1ª planta.

Mur de resistència i zona de Boulder: 1ª Planta.

Al Mur de Resistència és un gran palafon de 45º, ple d'agafades. Tot creat per crear una seqüència sense parar de moure't i millorar la teva resistència.
I una altra petita zona o sala de boulder per resoldre problemes d'escalada en bloc interessants.

Zona de Vestuaris amplis, de més de 150m2, amb dutxes, guixetes i tot el necessari per després d'una sessió d'escalada.

Boulder 1ª planta.

Gym, 2º planta.

Gym o gimnàs i Sala Multi Funcional: 2n Planta.

Arribant a la 2a Planta trobem la Sala de Gym o Gimnàs àrea de musculació que compta amb bicis estàtiques, cintes de córrer, màquines de rem, pes lliure, manuelles, gàbia de calistènia i molt espai per estirar i escalfar abans de començar els entrenament.

Una sala multifuncional, espai condicionat i dissenyat per a ioga, encara que també funciona per a classes de TRX, pilates i zona d'estiraments.

I una altra zona de vestidors.


Tota la instal·lació està aclimatada i compta amb aire condicionat i calefacció per evitar les inclemències, a més d'abundant llum natural, cosa que elimina la sensació d'estar escalant a l'interior d'un gimnàs.

Gym, 2º planta.

Boulder 1ª planta.

Zona d´escalada Esportiva.

Com arribar-hi.-

Carrer Girona núm. 25, Gavà (Barcelona).

Telef. 937 22 47 83.

Correu electrònic: info@sharmaclimbinggava.com


Horaris:
                 De lunes a divendres de 8:00 h. a les 23:00 h.
                 Dissabtes i diumenges de 10.00 h. a les 21:00 h.

                 Horari de Dies Festius: 10:00 h. a les 21:00 h.

Nota: Possibles variacions per esdeveniments o dies puntuals.

Zona d´escalada Esportiva.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario