lunes, 17 de octubre de 2022

Boulder La Cova, Cerdanyola del Vallès (Barcelona).

Taller de Maniobres de Vía Llarga. Boulder La Cova.

Boulder La Cova de Cerdanyola, és el primer rocòdrom de la ciutat autogestionat per una associació d'escaladors/es i amants de la muntanya, agrupats amb la finalitat de poder crear un espai comú per compartir aquesta afició.

Des de l'organització es mostren contents per haver construït el primer rocòdrom autogestionat de la ciutat, i expliquin que encara no han acabat la feina. Amb el diners que recaptin dels nous socis, tenen plantejat acabar d'omplir tot el local amb parets per fer escalada, i convertir-se, així, en el refugi dels escaladors cerdanyolencs.


Logo Boulder La Cova.

Boulder La Cova.

Boulder La Cova, és un espai autogestionat on els mateixos socis són els que s'encarreguen del seu funcionament i habilitació.
Crear problemes de blocs, canviar preses, neteja de les mateixes i del local.

D'aquesta manera totes les persones que en formen part tenen accés lliure, sense horaris ni dies fixos. Intentant respectar el descans de veïns de l'entorn, es pot entrenar des de les 6:00 h. del matí fins a les 22.00 h. De Dilluns a Donmingos.

Boulder La Cova.

Boulder La Cova.

Els Socis tenen una quota aproximada d'uns 25 euros mensuals, per al manteniment, el lloguer, la compra de preses i el nou material. Realitzen periòdicament assemblees per gestionar i decidir la gestió del Boulder. Així mateix també fan alguns cursets només per a socis de tècniques i progressió d'escalada, senderisme, etc.

Als nous i antics socis se'ls demana compromís perquè continuï funcionant el projecte.

Boulder La Cova.

Boulder La Cova.

El boulder té una longitud d'uns 12 metres per 4 metres d'amplada i una alçada que arriba als 4 metres. Uns 60 m2 on trobem desploms, palafons verticals, algun sostre. carregats amb més de 300 preses aproximadament. Tot assegurat amb un gran matalàs que abasta tot el terra del local i poder gaudir al màxim de tota la instal·lació.
També hi ha una zona petita de campus i exercitar els músculs.

Per a nous socis, podeu anar a provar quadrant horaris amb algun soci o company per accedir a l'espai, traves dels vostres enllaços de contactes.

Boulder La Cova.

Boulder La Cova.
Com arribar.-

Boulder La Cova -
Plaça de Goya núm. 3 - 4 local 12, Cerdanyola del Vallès (Barcelona).

Telef. Contacte (mòbil).- 625 64 08 61 .

Correu electrònic: covacedanyola@gmail.com
                              @boulderlacova
  
Horaris:
               De dilluns a diumenge de 6.00 h. a les 22:00 h. (inclosos caps de setmanes i dies festius).
             
Nota: Possibles variacions per esdeveniments o dies puntuals.

Taller de Maniobres de Vía Llarga. Boulder La Cova.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario