lunes, 8 de mayo de 2023

Búlder Planet Vallès, Santa Perpetua de la Mogoda (Barcelona).

Búlder Planet Vallès.

Bulder Planet Vallés obre les portes per convertir-se en un dels principals centres d'escalada (rocòdrom) de les valls. Situat a escassos minuts de poblacions com Mollet, Sabadell, Caldes de Montbuí, Granollers, Parets, Palau…

Té l'objectiu de ser no únicament un centre d'entrenament d'escaladors (que també) sinó un espai d'iniciació a l'escalada i un centre d'oci esportiu urbà, obert a totes les edats, nivells de forma i maneres d'entendre l'esport de la escalada.

Búlder Planet Vallès.

Logo - Búlder Planet Vallès.

Disposa de més de 1200 m2 de Búlder, amb totes les dificultats (des de la iniciació a nivell expert), moonboard, un gimnàs independent de 350 m2, bar/cafeteria i vestuaris.

L'equipació és un dels aspectes més importants de la qualitat del rocòdrom. Amb més de 20.000 preses (suficients per equipar 2 rocòdroms) i 150 volums de totes les formes i mides, de les millors marques del mercat; Cheeta, Lapis, Xcult, Flathold, Bleaustone, Axis, i moltes més.

Els volums són de fusta, permeten canviar la configuració de la paret i crear nous angles. S'hi poden col·locar preses o utilitzar-los per fer vies només de volums.


Búlder Planet Vallès.

Búlder Planet Vallès.

Búlder Planet Vallès.

El Boulder o escalada en bloc és una disciplina esportiva d'escalada, que ha estat olímpica a Tòquio l'any 2020, i consisteix a escalar petites altures, normalment amb moviments de gran dificultat, sense necessitat d'utilitzar material de seguretat com cordes i arnès, (tot i que serveix com a entrenament per a la resta de tipus d'escalada) les parets “escalables” tenen un màxim de 4,50 metres d'alçada i la protecció la dóna un matalàs dissenyat per esmorteir qualsevol caiguda. No cal corda, ni coneixements previs. SEGURETAT TOTAL.

L'avantatge del búlder és que et permet entrenar només (no necessites que ningú no t'asseguri) encara que alhora és molt social i, atesa la intensitat de l'exercici realitzat on gairebé tots els moviments són molt explosius, tampoc necessites gaire temps per entrenar.

És una forma perfecta de posar-te en forma, guanyar força, flexibilitat, equilibri i divertir-te alhora.


Búlder Planet Vallès.

Búlder Planet Vallès.


El rocòdrom és el lloc perfecte per iniciar-se al món de l'escalada de forma còmoda i segura. A Bulder Planet us ofereixen diferents opcions perquè trieu la que més us interessi, des d'un Baptisme d'1 sessió, fins a cursos guiats de diverses sessions. També ofereixen la possibilitat de fer cursos d'escalada a la muntanya (“roca”). Tant si voleu un primer contacte, perfeccionar el vostre nivell actual o aprendre altres disciplines d'escalada com la via llarga i tradicional.

Planifiquen les sessions en funció dels vostres objectius i nivell de partida intentant fer-vos escaladors més complets.

A les sessions es treballarà la tècnica, la força específica d'escalada, el condicionament físic general, la flexibilitat, així com elements motivacionals.

Treballem amb totes les eines i zones del rocòdrom, zona de búlder, gimnàs, campus, etc. Està previst afegir a les instal·lacions actuals, un rocòdrom infantil i una zona d'entrenament específic d'escalada.


Gimnas - Búlder Planet Vallès.

Búlder Planet Vallès.

Horaris.-

De Dilluns a Divendres: 10:00 h. a 14:30 h. i 16:00 h. a 22:00 h. 

Dissabtes i Diumenges: 10.00 h. a 20:00 h.

Búlder Planet Vallès.

Zona de bar/cafeteria - Búlder Planet Vallès.

Com Arribar:

Búlder Planet Vallès

Carrer Vallès, núm. 18.

Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona).

https://bulderplanet.com/valles/contacto/

Telèfon: 933 65 62 01

Zona de bar/ cafeteria - Búlder Planet Vallès.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario