sábado, 6 de mayo de 2023

Monobloc La Sagrera, Barcelona.

Monobloc La Sagrera. 

La marca Monobloc de sala per practicar l'escalada en la modalitat de boulder o escalada en bloc. S'estableix a la ciutat comtal de Barcelona, gairebé al cor de la mateixa ciutat al districte de Sant Andreu, la zona de la Sagrera.

Emplenant així un dels buits de la ciutat on no es manté aquest temps d'instal·lacions. Monobloc La Sagrera està dissenyat perquè els joves i no tan joves descobreixin l'escalada en un rocòdrom adaptat a les seves capacitats. L'espai facilita el progress al món vertical i potencia l'aprenentatge progressiu.


Monobloc La Sagrera. 

Kilter Board

Una sala d uns 1400 m2 i uns 900 m2 de murs i palafons escalables amb una alçada d uns 4,5 metres. Amb prop d'uns 110 blocs en verticals, desploms i algun sostre. Blocs nous cada setmana.

Zona de Kilter Board, compta amb una àmplia selecció de problemes d'escalada i la possibilitat de competir amb altres escaladors de tot el món gràcies a l'aplicació.

Monobloc Chillout.

Monobloc La Sagrera. 

Monobloc La Sagrera. 

Monobloc La Sagrera també compta amb vesturaris i dutxes, guixetes per deixar les nostres pertinences. Zona Bar/Chillout on poder descansar i prendre un refrigeri o picar/menjar. I compartir experiències amb els amics i coneguts.

A la zona d´entrenament i gimnàs funcional, trobaràs tot el que necessites per calentar de forma adient i entrenar-te per posar-te encara més fort: press banca, màquines d´última generació, bandes elàstiques i fitballs. Disposem de tot allò que necessites per millorar el teu rendiment esportiu i poder realitzar els teus projectes, sigui quin sigui el teu nivell.

Monobloc La Sagrera. 

Zona d´Entranament i Gimnàs Funcional.

Horaris:

Dilluns - Divendres.-  de 9:00 h. a 22:00 h.

Dissabte i Diumenge.- de 10:00 h. a 20:00 h.

Dies Festius a consultar.

Contacta'ns:

 Tel: +34 930 32 33 70 ó https://lasagrera.monobloc.es/

Monobloc La Sagrera. 

Sala Polivalent.

Com Arribar:

Monobloc La Sagrera.

Carrer d´Olesa nº 71, Barcelona.

Metro: La Sagrera L5 (blau) i L1 (vermella).

Ferrocarils de Rodalies: La Sagrera R4, R12, R3 i R7.

Busses: 62, V29, 96, N3, 126.

Monobloc La Sagrera. 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario