jueves, 1 de junio de 2023

Blocat - Escalada i salut, Centelles (Barcelona).

Logo Blocat - Escalada i salut.


Blocat - Escalada i Salut, és una interessant sala de boulder a la població de Centelles (Barcelona), per a l'entrenament i la pràctica de l'escalada en bloc. De mà del grup KLAUER CLIMBING SERVICE, faran que la vostra experiència d'escalada sigui divertida, accessible i plena de reptes assegurant la funcionalitat i la qualitat de les instal·lacions.

La sala de Boulder amb 800m2 escalables i tot tipus de blocs de diferents estils i nivells.

Combina plafons de diferents inclinacions i preses d'alta qualitat que s'adaptin a tots els nivells.


Blocat - Escalada i salut.


Blocat - Escalada i salut.

Inclou també una zona tècnica dʻentrenament. Zona d´entrenament funcional amb màquines de treball cardiovascular, de pes lliure i musculació i amb una zona d´estiraments. Espai diàfan i confortable destinat a la salut on podràs realitzar sessions de fisioteràpia, Feldenkrais o de Climbing Efficiency de forma individual o en grups reduïts.

Vestuaris funcionals i còmodes amb un espai de vestidor, dutxes i lavabos. Comptem amb un vestuari accessible per a persones amb silla de rodes. Disposem de guixetes individuals.

És l’àgora de Blocat. Un espai polivalent on gaudir d´un bon menjar, descansar, jugar i compartir bons moments.

L’espai compta amb una oferta continuada d’activitats enfocades a l’escalada, la salut ia la sensibilització sobre la importància de la cura del medi ambient.

Disposa d´una fantàstica terrassa i una àmplia zona d´aparcament.

Blocat - Escalada i salut.

Blocat - Escalada i salut.

L’educació és un dels pilars fonamentals de Blocat i el seu màxim exponent són les activitats per a escoles i instituts. Es tanquen per a la visita dels centres i surten a la llum les activitats que van molt més enllà de l’escalada.

Una història o fil conductor acompanyin els alumnes a conèixer les diferents modalitats d’escalada i les seves mesures de seguretat, amb fins a 9 professionals treballant per a vós.

L’equip d’educació de Blocat està format per professionals de l’educació que treballin constantment en l’oferta d’activitats. L'educació és repte, és il·lusió, és escalada i molt més que no pas escalada. Us hi esperem.

Blocat - Escalada i salut.

Blocat - Escalada i salut.

Cursos d'Iniciació, l'objectiu del curs d'iniciació és que aprengueu els conceptes bàsics de la tècnica, la seguretat i les pautes de progressió a seguir per poder tenir una bona experiència al rocòdrom. T'ensenyaran les característiques dels diferents tipus de vies i preses i et guiaran a qualsevol dubte que tinguis. Aquest curs pot tenir continuïtat amb els grups d’entrenament. Que són sessions dirigides per professionals especialitzats que vetllen perquè perfeccioneu l’escalada i conegueu noves tècniques. Tenim grups de diferents nivells que s'adaptin a les característiques de les persones que en formen part.

També l´entrenament personal d´escalada és una sessió individual adaptada als teus objectius i necessitats. T'oferim un servei per millorar qualsevol aspecte relacionat amb l'escalada, tant si estàs iniciant-te com si ets escalador o escaladora habitual i vols millorar el teu rendiment, condició física o treballar sobre aspectes psicològics o de prevenció per evitar futures lesions .

Blocat - Escalada i salut.


Blocat - Escalada i salut.

Horaris:

De dilluns a divendres: 10.00 h. a 21.30 h. (Bar fins a les 22h)

Dissabtes, diumenges i festius de 10.00 h. a 20.00 h.

Com Arribar.-

Blocat – Escalada i Salut.

Avinguda del Forn de la Calç nº 7, Centelles (Barcelona).

info@blocatclimbing.com

Telèfon: 621261001


Blocat - Escalada i salut.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario