martes, 20 de junio de 2023

Boulder Casal Autogestionat "La Llavor", Prat del Llobregat (Barcelona).

Antifascist Climbing Club.


Casal Autogestionat "La Llavor" és un centre comunitari al Prat de Llobregat a la província de Barcelona. Era l´Antic Centre d´Estudis Llobregat S. L. (CELL), un edifici de 3 plantes. Va ser fundat el 03/12/1976, tenint com a meta social l'ensenyament i la formació professional (FP). Va tancar les portes el 2.002 i des d'aleshores ha estat en estat d'abandonament.

El 15 de març del 2.014, unes quaranta persones van fer pública l'okupació del nou espai (abandonat des de feia 12 anys). Els portaveus de l‟assemblea van comunicar la intenció de fer un centre social obert a col·lectius i persones del municipi. A primera hora van començar les tasques de rehabilitació.

Antifascist Climbing Club.

Antifascist Climbing Club.

COA La Llavor, des dels seus inicis, ofereix el seu espai a qualsevol col·lectiu que no en tingui un de propi i ho necessiti per dur a terme les seves activitats. A més, el mateix Casal ha anat realitzant activitats gratuïtes de forma ininterrompuda des de la seva okupació al març del 2014, tant per iniciativa pròpia com en col·laboració amb diversos col·lectius. Dins aquestes activitats podem trobar: Conferències temàtiques, debats, dinars i sopars populars, concerts, tallers, projecció de pel·lícules i documentals, recitals poètics, teatre i campanyes de suport a moviments socials i polítics.

Boulder Casal Autogestionat "La Llavor"

Antifascist Climbing Club.

A banda d'aquestes activitats, dins del COA La Llavor també podem trobar diferents espais oberts setmanalment on poder realitzar activitats individuals o en grup: Ludoteca infantil, Biblioteca, Taller, Sala de música, Sala de fotografia, Gimnàs, Rocòdrom i Fusteria.

És a l'espai del Boulder o Rocodrom on es decideix realitzar l'últim programa de la temporada 2023 de Refugi Lliure, és un programa de podcast sobre muntanya, desenfadat, irreverent i poc graciós a càrrec d'alguns membres de la federació de la UGEL "Unió de Grups Excursionistes Llibertaris".

Ens podreu escortar a ivoox, on trobareu tots els capítols anteriors en aquests enllaços:

https://www.instagram.com/refugilliure
https://go.ivoox.com/sq/1289528
https://twitter.com/RefugiLliure

Boulder Casal Autogestionat "La Llavor"

Antifascist Climbing Club.

Aprofitem l'ocasió per practicar una mica de boulder en aquest espai interessant i parlar amb alguns dels promotors d'aquest rocòdrom autogestionada i antifeixista.

El Rocodrom o Antifascist Climbing Club del Casal Autogestionat "La Llavor", es va idear de l'any 2.019 al 2021 i després de la pandèmia s'està tornant obrir al públic.
Compta amb uns 60 m2 escalables, prop de 200 preses col·locades als diferents palafons, en vertical, desploms i sostre. Una mica de campus, un trapezi o balanci i una part amb preses sicades a la paret.

Boulder Casal Autogestionat "La Llavor"

 Casal Autogestionat "La Llavor"

Horari d'Obertura per a l'Antifascist Climbing Club (encara aquesta per acaba de concretar):

Dimarts de 15.00 h. a 18.00 h.
Dijous de 17.00 h. a 21.00 h.
(la resta de dies de la setmana és reservat per a socis del club però podeu consultar per a l'accés).

Contactes:

kasalprat@gmail.com

Guti & Refugi Lliure.

Boulder Casal Autogestionat "La Llavor"

Com Arribar:

Casal Autogestionat "La Llavor".
Carrer del Penedès núm. 2 amb esq. carrer l'Arquitet Moragas, Prat del Llobregat (Barcelona).

RENFE (Rodalias): R2, R2N i R28 (parada Prat del Llobregat).
Bussos: L95, L22, L78, PR1, PR3.
Vehicle Propi.

Boulder Casal Autogestionat "La Llavor"

Guti & Kaotics Klimbers.

Refugi Lliure.

 Casal Autogestionat "La Llavor" amb UGEL grups.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario