sábado, 19 de octubre de 2013

Escalada Deportiva a Les Guixeres, (Badalona- Montgat). Barcelona.

Via Jesús Barrientos, 6a+.

Petita zona d´entranament reequipada per C.E.B. (Centre Excursionista de Badalona). Molt utilizada per la gent dels voltants com sector per passar una tarda agradable fent bulder o escalant. Vies més emblemàtiques del sector amb parabolts. Bulder amb algun buril, millor provar-les amb la corda per dalt.A la dreta del sector hi podem trobar un bulder de picants que val pena visitar.A la part central hi trobarem un parell de vies que sempre s´han fet sense corda. Predomina la fissura i la regleta. Les vies equipades tenen uns 15 metres,la resta sobre els 5 metres i un graus desde IV a 7a.

Video Escalada Sector Mongat.- http://youtu.be/AGqZWrZB360

Ressenyes Provisionals de la Zona de Escalada del Cementiri Nou de Badalona.

1.- Via de la Fissura 6b/ 6b+....
2.- Via del Sostre 6c/ 7a.
3.- Via Jesús Barrientos 6a+.
4.- Via Del Sostret V+.
5.- Via CALB V+ (Actualmente desequipada,solo tiene el quimico que hace de reunion compartida con las vias de la placa de la derecha).

Placa Derecha .-
V+ y IV+.


Croquis de la Zona de Escalada del Cementiri Nou de Badalona.

1.- Via de la Fissura 6b/ 6b+....
2.- Via del Sostre 6c/ 7a.
3.- Via Jesús Barrientos 6a+.
4.- Via Del Sostret V+
5.- Via CALB V+ (Actualmente desequipada).
6.- Via Sostre de l´Esquerra 6c.
7.- ¿..? ¿? (Via inacabada a dia de hoy, con un paso fino de la placa de arriba, vigilar la reunión actual de dos buriles precarios).

Material: 8 cintas y una baga larga para la reunion de la cima. La altura de las Vias van desde 5 metros a 15 metros.


Mapa de accesso a la zona de escalada deportiva y bulder en el CEmentiri Nou de Badalona.

Aproximació: Amb vehicle propi:- Hem d´aconseguir arribar al cementiri nou de Badalona (Les Guixeres), el millor és agafar el lateral de la pota nord (B-20) i baixar cap a Badalona per la carretera de la Conreria, fins veure la carretera que puja... al cementiri (Arriban al MAKRO). Just a la porta del cementiri surt una petita carretera a la nostra detra que ens mena a la zona d´entrenament del Royal Canin. Just abans d´arribar-hi agafem una pista a la nostra dreta i deixem el cotxe als 20 metres, en una esplanada. Vigilar una nova pista que rodeja el Royal Canin, aquesta no és, és l´anterior!!!.Baixem uns 10 metres i a la nostra esquerra surt un caminet que si el seguim en baixada ens deixarà sobre el sector (ignorar un corriol a la dreta que porta a una cabana!!). 5 minuts caminant.

Boulder



Via de la fisurra, 6b/6b+.


Via Sostre de l´esquerra, 6c.


Via Del sostret, V+.


Via del sostre 6c/7a.


No os Olvideis de dar un vistazo y catar el Boulder a la drecha del sector.!!!!

1 comentario: