jueves, 16 de noviembre de 2017

OsteoSport GymRock "Centre Esportiu Especialitzat", Castelldefels (Barcelona).



GymRock és un centre esportiu especialitzat principalment en els esports de gimnàstica artística, escalada i acrobàcies aèries per a nens i adolescents. Totes les activitats són adaptades a les necessitats individuals de cada un i impartides en l'idioma més apte per al grup (castellà, català, anglès o alemany).


És un centre de salut en el qual independentment de l'edat i l'idioma trobaràs el teu lloc per millorar la teva qualitat de vida, a través de l'osteopatia, els entrenaments personals o l'activitat física dirigia específicament dedicada a mantenir o millorar la salu.



La sala és de gimnàstica artística, circ i boulder. La zona de boulder són uns 40m2, amb diferents desploms i sostre, equipat amb blocs ordenats per colors i zones on entrenar la resistència, campus board i taules multipresa.



D'altra banda disposen d'anelles i tota la resta d'aparells de gimnàstica artística, teles aèries i trapezi i per a l'entrenament gomes elàstiques, armilla de llast, pilotes medicinals, etc. Actualment tenen classes d'escalada per a nens a partir de 3 anys de nivells d'iniciació i nivell mitjà (competicions en Opens a partir de 6 anys). Per a adults tenim l'opció de fer-se soci, poden utilitzar tot el material de què disposen.




Horaris.-

De Dilluns a Dijous: 9:00 h. a 13:00 h.
     Dilluns a Divendres: 17:00 h. a 21:00 h.


Com arribar.-

Carrer Major núm. 107, Castelldefells (Barcelona).

http://gymrock.es/contacto/

Telf: +34 628 63 25 56


No hay comentarios:

Publicar un comentario