viernes, 17 de diciembre de 2021

Flashh Barcelona "Sala d´escalada en Bloc", Sant Cugat del Valles (Barcelona).

Zona Boulder

Des d'Hamburg, la companyia Flashh arriba amb un innovador rocòdrom a la ciutat de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). 2300m2 dedicats a l'escalada en bloc o boulder per tots els nivells, amb un mur de competició futurista i 400m2 dedicats als més joves. També ofereixen una zona de Flux (barreja de parkour i ninja warrior), sala fitness i dues àmplies zones de restauració.

Flashh Barcelona.

La Cova, Zona Boulder.

El centre amb més de 2000m2 ofereix més de 1000m2 de murs per a l'escalada amb bloc o boulder. Independentment de la teva experiència, a FLASHH oferir la millor experiència per a cadascú. Els escaladors amb més tècnica podran gaudir d'un mur de competició i una cova desplomada, mentre que també hi ha zones per a nivells intermedis i principiants.

A més de totes les parets on practicar boulder, també disposen d'una zona d'entrenament específica per a escaladors, on trobareu tot tipus d'eines per preparar-vos el millor possible per als problemes de blocs: campus, treball de dits, Kilter board, etc.

Els setters (o equipadors) dissenyen i creen les millors rutes, combinant les diferents característiques de cada paret juntament amb les preses i volums que permeten crear rutes adaptades als diferents nivells, i, sobretot, el màxim de divertides!
Un equip d'equipadors, que treballen diàriament per oferir les millors rutes i problemes de blocs.

Zona Flux.

Zona Boulder.

Zona Flux, Flux és el terme que han escollit per anomenar un nou tipus d'esport que combina característiques de disciplines com ara el parkour, el Ninja Warrior i l'escalada en bloc. L'objectiu és seguir camins o rutes predeterminats que barregen diferents obstacles o moviments sense caure a terra. Pensa en el típic joc de “el terra és lava” però per a adults! Trobareu camins de totes les dificultats, tant per als més experts com per a aquells que mai hagi provat cap d'aquesta variant abans.

Zona Boulder.

Zonac Fitness.

Per a aquesta zona pots fer servir peus de gat, encara que la recomanació és portar sabates d'esport amb bona adherència (Al centre només disposen peus de gat de lloguer, i no sabates esportives).
Les normes són molt senzilles i força similars a l'escalada en bloc:

Els camins estan marcats per diferents colors, tots els obstacles/objectes del camí estaran marcats amb el mateix color.
Aquells obstacles/objectes que no estiguin marcats amb cap dels colors estàndard poden ser utilitzats en qualsevol camí (similar als volums a l'escalada en bloc).
Per començar, escollirem un nivell de dificultat i una ruta que ens sembli divertida.
A partir d'aquí, només haurem de seguir un camí, moure'ns d'objecte a objecte, recorda no caure!
Si caus (o toques!) a la piscina d'escuma, has de tornar al principi i tornar-ho a intentar.
Alguns camins són cercles que comencen i acaben al mateix llocs, altres poden tenir un final definit en algun altre lloc de la zona Flux. 

Zona Boulder

Zona Boulder.

Zona de Boulder Kids o infantil de més de 400m2 és un espai perfecte per a nenes i nens entre 4 i 12 anys. Especialment pensada i dissenyada per als més petits, combina diverses zones per adaptar-se a totes les edats i nivells: des d'una zona de cubs inclinats on practicar l'equilibri, un tobogan, un llit elàstic, una corda o un conjunt de túnels secrets per als més petits petits fins diferents tipus de parets i desploms perquè la gent gran comenci a desenvolupar-se dins del món de l'escalada.

Tingueu l'edat que tingueu, trobareu un repte divertit i entretingut!

FLASHH, preparen diferents tipus d'activitats perquè els nens de totes les edats tinguin una experiència única. Propostes diferents fins i tot per a un mateix grup d'edat, per tant, sempre els sabran sorprendre! Amb propostes a mida.

També fan activitats i extraescolars per a escoles, associacions o altres entitats per muntar algun tipus d'activitat amb nens.

Zona Flux.

Zona Boulder.

Zona Fitness, per entrenar força, resistència o flexibilitat. Les instal·lacions compten amb una zona específica de fitness on trobaràs tot el que necessites en un gimnàs: peses, màquines, matalassos de ioga, anelles, TRX i molt més.

A més, compten amb una zona addicional d'entrenament específic per a l'escalada. Aquest espai inclou diversos tipus de taules d´entrenament (Beastmaker, Lattice, Transgression), una taula campus i una Kilter Board.

Zona Boulder Kids.

Zona Boulder.

Dues zones de restauració diferenciades: a l'entrada podreu trobar una zona de chill-out on poder relaxar-vos després d'una intensa sessió d'escalada. A l´interior, trobaràs una zona pic-nic amb vistes al mur de competició i la zona de la boulder zone kids.

Vestidors, amb taquilles individuals, dutxes i tot el necessari per a la neteja personal, un cop acabada la sessió.

Realitzen cursos d'iniciació, baptisme d'escalada, grups d'entremaments, etc.

Zona Boulder.



Zona Boulder.(Mur de Competició).

Com arribar.-

Flashh!! Barcelona - Carrer de Vic núm. 4-12, Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Telef. 690-98-29-91.

Correu electrònic: www.flashh.es
                              @flashh_barcelona


Horaris:
                   De dilluns a divendres de 7.00 h. a les 23:00 h.
                   Dissabtes i diumenges de 10.00 h. a les 20:00 h.

                   Horari de Dies Festius: 10:00 h. a les 20:00 h.

Nota: Possibles variacions per esdeveniments o dies puntuals.

Zona Boulder.

Zona Boulder Kids.

Zona Boulder. La Cova.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario